Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Farmárka Bullová prezradila, koľkokrát sexovala s Tomášom!

Vyradená farmárka Gabriela Bullová je online na topkách Zobraziť galériu (5)
Vyradená farmárka Gabriela Bullová je online na topkách

BRATISLAVA – Po silných rečiach vyhadzov! Počas sobotňajšieho duelu vypadla zo šou Farma Gabriela Bullová (29). V súboji prehrala s Monikou Haklovou (37). Tmavovláska prišla po vyradení zo statku na online rozhovor do topiek, kde prezradila detaily týkajúce sa intímneho zblíženia s kolegom Tomášom Mrvom. No nielen to. Prečítajte si, čo všetko o živote na statku porozprávala.

Na realitnú maklérku nemala! V pílení dreva aj vo vedomostnom teste totiž kraľovala Monika Haklová nad Gabrielou Bullovou. Tá sa preto musela so šou rozlúčiť. Ak ste zvedaví, čo všetko porozprávala o živote na statku, prečítajte si online rozhovor. Tmavovláska odpovedala na zvedavé otázky čitateľov topiek. 

Prezradila napríklad aj to, koľkokrát mala sex s farmárom Tomášom Mrvom. Paradoxné je, že on označil posteľnú skúsenosť s ňou za svoj najhorší zážitok na statku.

 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

14.05.2012 10:14 - otázka od stano
Ahoj v Sali mas ktoru oblubenu restauraciu?
Restauracia Galvan :)) Lucim sa a utekam dakujem vsetky a dojdite so šale cakam vas heheh
14.05.2012 10:13 - otázka od petusqa
AHOJ. VELMI SOM TI DRZALA PALCE, KED SI PLANOVALA VYHODIT TU ZMIJU MONIKU Z FARMY A NEVERILA SOM VLASTNYM OCIAM, KED SA TI TO NEPODARILO. NEMRZI TA TERAZ, ZE SI SA SAMA DOSLOVA PYTALA DO DUELU? PS. S TOU OVCOU /POSLEDNA OTAZKA/ SI TO "ZABILA". PRAJEM TI NECH SA TI DARI...
kokos ta ovca tomu ver som blba hehe....nevadi kaslat na to ! ale dakujem ti
14.05.2012 10:12 - otázka od Miro
Ahoj Gabika chcel by som opýtať či by si mala záujem sa bližšie spoznať a po nejakom 2 stretnutí by sme si to rozdali. S Pozdravom Miro :)
Miro pelle aby si zjedol :DDDD
14.05.2012 10:11 - otázka od Martina
Zdravim ta Gabika, nemyslis si ze to bola ubohost zobrat si do duelu Luciu? vedela si ze nad inou superkou by si nevyhrala? A skym si teda ten sex na farme mala ? ako to bolo s Tomasom a Adamom ? Pekny den
ale prosim ta urobila by si to iste!!na farme som bolo len s tomasom
14.05.2012 10:10 - otázka od janko
ahoj. mozem na teba nejaky kontakt /hocijaky[? :D
sorry ale bohuzial nie
14.05.2012 10:10 - otázka od jancsi
je pravda ze ta talianska policia hlada kvoli drogam?mas rada sado maso?
ano je to pravda ale do toho ma nanocil moj byvali,ja stym nemam nic ale slovensky bulvar zo mna urobil uz aj obchodnika s ludmi,ak by som robila s drogami tak sa neprihlasim do farmy mala by som plno penazi nemyslis?
14.05.2012 10:08 - otázka od Aneta
Ahj Gabika.....sledovala som ta v telerane....vo Farme si hrala formu!škoda že si nedala ten súboj..ja som tipovala že by si aj chlapov dala.. :) nedá mi to ,ale opýtam sa,prečo si povedala Tomášove meno ,keď bol duel s Jurajom.....v lese ste si hovorili niečo iné....drž sa a veľa šťastia prajem v živote Tebe aj Tvojim deťom
no proste s Tomasom som si lepsie rozumela,ale aj Juri bol fajn .
14.05.2012 10:07 - otázka od Radovan
Ahojky, prečo si si bola tak istá víťazstvom nad Monikou? Mám pocit, že tá žena to má v hre predurčené vyhrať...
Asi ano
14.05.2012 10:06 - otázka od jozo
Cau, nieje ti trapne ze si to nevyhrala nad Monikou ? Som cakal ze das viac no skoda :|
tak je mi to luto ale tak bohuzial Monika ma asi nieco viac :)))
14.05.2012 10:06 - otázka od hanka
Ahoj, myslis si, ze Monika je naozaj taka falosnica, ako ju s oblubou prezentuje Adam? Nie je to cele len prehnane? Ako sa inac tvoji blizki a deti postavili k tvojmu obcas kontroverznemu ucinkovaniu a spravaniu vo farme? Prajem pekny den! :)
tak je to pravda Mona je suka falosna...moji blizky neboli nadseni ale to prejde casom .
14.05.2012 10:05 - otázka od sashka
ahoj GABIKA...chcela som sa ta opytat ,ci ti naozaj stalo za to,pytat sa za sluzku..si silna baba ,mohla si sa dostat do finale..az tak ta zaslepila nenavist k MOnike?
ano stalo ale tak...jaaj co uz stalo so to takto ale ved ste to videli to PILENIE!!!
14.05.2012 10:04 - otázka od lýda
Ahoj Gabika, musím povedať, že po dvoch deťoch máš peknú postavu, prsia máš síce urobené ale skôr ma zaujíma tvoje bruško ja sa ho neviem po dvoch deťoch zbaviť, máš ho tiež upravené nejako inak ako len cvičením? Ďakujem
nie brucho nemam urobene ale plavala som za mlada a teraz len cvicim a nezabudaj na pravidelny sex :)))
14.05.2012 10:03 - otázka od Alexandra
Nevčítajú Ti doma, ako si sa správala na farme? Nehambia sa za Teba rodičia a deti?
rodicia sa hambia urcite a je mi to luto kvoli nim a deti ? syn je este mali a dcere som to vysvetlila a stoji pri mne.
14.05.2012 10:02 - otázka od (ne)farmari
Ahoj Gabika, nemame ziadnu otazku, len ti chceme povedat, ze nam "padla sanka," ked sme ta dnes rano videli ako dobre vyzeras oproti obrazovke, nespoznali sme ta. PS: sekne ti to v tych dzinsoch, co mas dnes na sebe ;-)
:) diki moc no na farmu som isla makat a nie sa furt upravovat :)
14.05.2012 10:01 - otázka od henrieta
Milá Gabika ! čo ti asi najviac vadilo na Monike ? Ako sa tvoj partner vysporiadal stým čo si robila na farme a ako deti ? Vravela si že máš 12 ročnú dcéru nerobila si jej hambu ?
aky partner? pred farmou som nemala nikoho!!!
14.05.2012 10:01 - otázka od veroň
Babi, aj keď si trošku iná ako by sa mi páčilo, predsa si len jeden pracovitý človek, ktorý na farme drel a rozmýšľal, ako si poradiť s prácou. Neštítila si sa nijakej roboty, máš to v krvi. Škoda, že oddýchnutá Moňa, ktorá je lenivá a prešpekulovaná ako voš - teda parazit, ťa poslala von. Ale asi to bude tak, ako si povedala - volali ma domov moje deti. Toto si tak krásne povedala, že som ti odpustila všetko, čo sa mi na tebe dovtedy nepáčilo.Jednoducho si ma dostala na plnej čiare. Prajem Ti veľa šťastia do života, viac ako si mala doteraz.
Dakujem ti velmi pekne :)
14.05.2012 10:00 - otázka od laura
ahoj...na zaciatok musim povedat ze ta nemam velmi v laske ale mam ta radsej ako tú hnusnú Moniku...to naozaj je taka odporna?...skoda že si nevyhrala duel...ahoj
hej Mona je ako potrat morskej sasanky :)))
14.05.2012 09:59 - otázka od tonemyslisvazne
mozem sa spytat, preco si prosim ta dala ovcu ako neparnokopytnika??? sak si ju pucovala par dni pred duelom??? to je neuveritelne... vy ste asi nerobili iq testy pred sutazou ze???
neviem ani sama uz som bola osprostena cela :D
14.05.2012 09:58 - otázka od Kostra
Serus marha, ako bolo na farme? Dala si spravit vodu? Najprv si sa najebala a potom si tam isla vsetkych pojebat.
sevas vandrak o com meleš?
14.05.2012 09:58 - otázka od Tomkon
Ahoj.Co hovoris na to ze sa Ľudka kvoli tebe pobila s MOnikou )?
kvoli mne ? to mas odkial :D
14.05.2012 09:57 - otázka od Lucie
Jsem ráda,že jsi vypadla celá naše rodina se už nemohla dívat na to Tvoje hnusné chování,neustálé vyhrožování Monice,co ty bys dělala kdyby se tak jao ty choval někdo k TObě.Brečela bys v koutě.A když jsi řekla,že má doma hladové děcka,místo peněz do silikonových prs,jsi měla dát dětem.Sociálku bych na Tebe poslala.Už jen za to Tvé hnusné chování a divím se štábu Markíza,že nezasáhl!
no bud frajerka a posli a silikony som si ja neplatila ale toto ty urcite nedosiahnes lebo si trubka co sedi doma pri reality show ak si sa nemohla na to divat tak si mala ist niekam zit ale to ty asi nevieš čuzo!!
14.05.2012 09:56 - otázka od zorra
Gabika, Gabika...co si to tam stvarala? akoze nemam pravo ta sudit, ani nikto iny, ale prieci sa mi to tomu aka si sikovna a coho si sa chytila to sa ligotalo, vsetko co si urobila bolo dokonale, drzim ti palce v realnom zivote! mohla si viacej zabojovat a nebyt si taka ista....skoda....
Dakujem
14.05.2012 09:55 - otázka od Ala
Gaba,oceňujem Tvoju šikovnosť pri výrobe mliečnych produktov.Viackrát si zdôraznila, že vo farme bojuješ len za seba a svoje deti, no nevyznelo to neskoršie tak.Spolčila si sa so skupinkou, ktorá ako slepé stádo išla za volom Adamom-nepodarenými spratkom.A ešte si sa dušovala, že tú skupinku rozbiješ. To ti nevadilo ako Adam nad tebou plul a nazýval ťa špinou? Nemusela si zbytočne riskovať seba za tu bandu, veď si sa dala ovplyvniť, ponúkla si sa sama za sluhu a do duelu s Monikou. Teraz si snáď nemyslíš, že to tintítko Ľudka farmu vyhrá a s odmenou sa s tebou podelí alebo ti snáď sľúbil za to niečo Adam?
Ach no bohuzial :) Ludka to musi vyhrat fandim jej.
14.05.2012 09:54 - otázka od Zdenka
Gabika,keby si bola skromna si este na farme.Bola si sice sikovna no nerozumna.Prajem ti pekny den.
Diki
14.05.2012 09:54 - otázka od žabi
čo hovoríš nato že tomášov najhorší zážitok si bola ty ?
nuz ked mi to navrhol(este hore na sene) on a bol vtedy triezvy tak asi to chcel, a potom znova a znova a znova....ak by sa mu to nepacilo tak by sa to neopakovalo.
14.05.2012 09:52 - otázka od Janka
ahoj Gabika, ked si nebola opita si bola velmi zlata :D skoda ze si nevyhrala nad Monikou ale noviny uz pisu ze pojde tento tyzden domov tak sa tesim. drz sa vela stastia v zivote ti prajem.
Dakujem
14.05.2012 09:52 - otázka od Dawina
Caw gabriela,s kym by si si to na farme este rozdala?Ake si znamenie v horoskope?
uz snikym a som STRELEC!!
14.05.2012 09:51 - otázka od juraj
dostala si peniaze za učinkovanie na farme.tebe by sa hodilo povolanie vojačka.monika na rozdiel od teba ma aspon život v ok
to sa nehovori....inak chcela som ist za policajtku :)) rovno na mravnostné heheheheh
14.05.2012 09:50 - otázka od Petra
Ahoj, ako to bolo s tym pilenim? Pred tyzdnom v duely s Luciou si prepilila to drevo ako nic a teraz si stala s pilkou na jednom mieste aj ked si pilila o dusu. Akoby bola tupa, alebo drevo mokre... Kontroluje niekto taketo veci pred zaciatkom duela?
ahoj nie nikto to nekontroluje a nebudem to riesit aby si uz nemysleli ze sa vyhovaram,ved ludia nie su slepi!!!
14.05.2012 09:49 - otázka od slavolv
Ahoj. Koľkokrát si mala sex na farme?
Len s tomasom a to asi tak 3-4 krat
14.05.2012 09:48 - otázka od nora
Prečo si bola gabika istá,že nad Monikou z zviťazí,ved Monika nieje taka slaba ako vyzera.
ale je !
14.05.2012 09:48 - otázka od fero100
prečo si taká hlúpa a zákerna?
hlupim a zakernim patri svet!
14.05.2012 09:48 - otázka od Piťo
Prečo si tak hlúpo rozmýšľala? Prečo si si do duelu nevybrala tú piskľavú Evu?
Lebo som chcela dat preco Monu,nedalo sa to snou vydrzat,nic nikdy nerobila len ako zbadala kamery tak akoze robila.
14.05.2012 09:47 - otázka od Mirec
Ahoj.Tvoje sebavedomie bolo velmi velke.Nebola to chyba?Preco si prehrala?
nie nebola ja mam aj teraz svoje sebavedomie a je este vascie,ak to niekoho uraza alebo sa mu to nepaci nech sa na mna nepozera!!
14.05.2012 09:46 - otázka od arašidka
Gabča, kurňajz, že robiť vieš, to sme videli, že si pertu kamarátka, aj to je isté, že to máš rada, ani o tom nepochybujeme...na kieho paroma si išla na Farmu, prečo si to neskúšala v tom "nadržanom hoteli"? Tam si mohla tých chlapov likvidovať jak smrť s kosou...
:D
14.05.2012 09:45 - otázka od tinuska
Ahoj Gabika, nepacilo sa mi tvoje spravanie na farme, ale chcela som aby si vyradila Moniku z hry a nepodarilo sa ti to, skoda, preco myslis ze sa ti to nepodarilo?bola monika silnejsia?
Ahoj nie nebola silnejsia!
14.05.2012 09:45 - otázka od zuzu
ahoj, kolko krat si spala s Tomašom?? velmi by ma to zaujimalo. dik za odpoved.
3-4 krat
14.05.2012 09:45 - otázka od Igor
Ahoj. Škoda že si sa viac neposnažila. Mal som pocit ako keby si mala tupú pílu .Kopec rečí o tvojom víťazstve a nič. Naozaj škoda. Ale život ide ďalej. Všetko dobré v živote. P.S. Fajne kérky.
Spiknutie sa tomu hovori :))) ale dakujem
14.05.2012 09:44 - otázka od Rene
Robim tu nazvy odboru jak kokot ty si na farme ja som na prijabenej informatike a vsetko je v pici si nemysli ale ze ja som kokot to zas nie ja som zdravy clovek ale kokoooot
:DDD
14.05.2012 09:43 - otázka od DITA
Ahoj,Gaba,musim povedat,ze si velmi sikovna zena,coho si sa hcytila,to si vedela urobit.Komu by si dopriala vyhru?Co si myslis o EVE?
Eve?? neeee JADNOZNACNE LUDKA
14.05.2012 09:43 - otázka od Jaro
Caw Gabina, ale ti vytrela kocura Monika, normalne som sa tesil, lebo si sa tam ukazovala ako rambo a Monika bez svalov ta dala, supeeer!!!!
Ja som vzdy taka cize som sa neukazovala,ale ok beriem aj toto.
14.05.2012 09:42 - otázka od Rado
CAW Gabi...ty si to vlastne vyhrala a jediny kto prehral je markyza a ta haklova.Bola a si najlepsia ta pila bola tupa a drevo mokre nic si s toho nerob.vsetko najj ti prajem.
100 bodou ti davam šuhaj :))) Dakujem
14.05.2012 09:41 - otázka od Kvetka
Gabika, strašne som ti držala palce, aby si porazila tú ropuchu... Ale zdalo sa mi - teda viac ako zdalo, že si mala tupú pílku - tebe vôbec nešli piliny... a to si myslím, že si makala viac, ako tá bloncka... moja otázočka je nepripadalo ti to zmanipulované a ktorú z báb si na farme nemusela a ktorú si mohla...
su to akty x :D
14.05.2012 09:41 - otázka od linkin park
ahoj. ako sa gabi dokazes vyrovnat s tlakom ze tvoje prsia videlo cele slovensko (su super) rovnako aj tvoj slovny prejav a neviazany sex? necitis ani kusok hamby ked ides do prace alebo si u rodicov v dedine alebo doma?
tak moje prsia uvidis aj na zlatych pieskoch,bolo to mozne aj minule leto takze ja sa opalujem stale hore bez.
14.05.2012 09:40 - otázka od uifhdj
je to pravda ze vas kameramani huckali aby ste nieco vyviedli? tvoje chovanie sa mi nepacilo .
tak bolo aj take ze nam sem tam ten naj.clovek nieco povedal.
14.05.2012 09:39 - otázka od Julka
ahoj Gabika, nemas strach ze na teba poslu socialku? Sama si povedala ze nemas ako zivit svoje deti a navyse ich nechas same doma aby si sa mohla ist popretrcat do telky? Si nezamestnana a po tvojom vystupe si asi tak rychlo normalnu pracu nenajdes kedze nemas ani vzdelanie. Co myslis?
haha moja to pise bulvar,ma nepoznas,ja pracu mam a zarabam mozno viac ako ty,aka socialka ved moje deti maju krasne byvanie za ktore platim sama a su vzdy upravene,maju co jest tak neviem co stym ma socialka,no nech pridu ich poslem do p...
14.05.2012 09:37 - otázka od dekalamitka
Caf Gabika Moc ludi ta tu osiera aka si bola na farme, nic si stoho nerob, podla mna kazda zdrava zena taha chlapa do postele, ktora to nerobi, ta by sa mala dat liecit, ja by som ta bral aj bez tej vyhry, prajem vsetko dobre aj tvojim detom.
Dakujem aj ja som toho nazoru,som zdrava zena:)))
14.05.2012 09:35 - otázka od Janka
Ahoj, gabi si naozaj aj v reálnom živote taká drsňáčka alebo to bola len "forma" pred kamerami.. :) Pekný deň
aj v realnom zivote som taka ista nehrala som tam nic.
14.05.2012 09:35 - otázka od Alviva
Ahoj,ako si sa citila ked si zbadala svoju rodinu a deti?
bolo to super objat moje deti.
14.05.2012 09:33 - otázka od mato
cau, si super. odvazna a otvorena. co povies na ponuku tocit porno?
porno urcite nie moyno len neake fotky nic viac.
14.05.2012 09:33 - otázka od matrix
ahoj. cital som kdesi v casaku ze si sa zamilovala v 14tich do toílko raz starsieho muza. je to pravda? a ak ano tak on moze za to ze tvoj zivot zacal ist dole vodou alebo ten uz siel od narodenia? obcas si vravela ze si sa narodila v chudobnejsich podmienkach. co za to povazujes?
ano je to pravda bola to moja velka laska,naucil ma zit iny zivot a ovela drsny za co mu dakujem,vidim svet bez ruzovych okuliarov.Chudobna som nebola,a moj otec mi daval vsetko az kym som ho v 14tich nesklamala.
14.05.2012 09:30 - otázka od Martina
Gabika, držala som ti palce aby si vyradila tú nechutnú Moniku, ale žiaľ nevyšlo to. Podľa mň a to bolo pripravené, pretože drevo bolo iné ako Monikine, alebo pílka bola tupá. Bolo to vidieť, veď týždeň predtým ti to išlo super. Ale peniaze nie sú všetko, venuj sa svojim deťom a prajem ti do života len to naj.
Dakujem, no nieco tam nebolo v poriadku.
14.05.2012 09:30 - otázka od Erik
Je vidno že máš velmi pozitivny vztah k sexu, robila si to niekedy aj za peniaze?
nie ani raz,asi som blba co uz.
14.05.2012 09:29 - otázka od martines
ahoj. chcem sa opytať či si mala sex s Tomášom dik.
Ano mala.
14.05.2012 09:29 - otázka od ZuSa
veľká škoda, že sa ti nepodarilo vyradiť tu beštiu Moniku .. to sa už ani nedá pozerať na to, ako môže byť jedna matka troch detí taká hnusná a bezcharakterná .. škoda ..
Skoda veru ale nevadi jej sa to vrati uvidis.
14.05.2012 09:28 - otázka od audio
zdravim. ja som si na tebe gaba vsimol jednu zaujimavu vec co sa tyka vyberu partnera na farme. chapem ze u teba to vsetko vyvolava hlavne vecer, pohoda a hlavne chlast. ale ide mi skor o to ze ty si si vzdy vyberala cielene to najlepsie co na farme je. prve si si zgustla na tomasovi,ale som si doslova isty ze ak by bol roland volny tak ides hned po nom a tomasa by si si nevsimala. ked odysiel on aj lucia vzala si si znova to mensie zlo a to adama a nie rada. pacilo sa mi jak si ho deptala chlapca ale ten sviniar odolal.... nuz a napokon jediny ktory bol na farme bol uz iba rado a ked sa vypilo bolo jasne ze tvoje kroky povedu len k nemu. tak sa aj stalo. ja len chcem pocut ze ak by bol roland volny ako pierko ze by si sla ako prva po nom a nie tomasovi?
jediny muz ktory bol tak to bol len tomas ostane som hrala,a pri Radovi som len spala,to ze on mal peting som ani len netusila,sex snim nebol, a adam jeho som vobec nechcela ,len som chcela urbit trocha rozruch.
14.05.2012 09:26 - otázka od martin
ahoj gabika.mam na teba velku chut .mam 24 r a chcem sa spytat ci nemas chut na nezavazny sex?mozne sa dohodnut na fin.odmene pre teba
ahoj heh ja som uz zadana.
14.05.2012 09:25 - otázka od hmm
ahoj, drzal som ti palce, bola si tam jedna z najsikovnejsich, skoda, prial som ti vyhru :))) vsetci odsudzuju tvoje spravanie, ale mne sa na tom nezda nic zle... ak by si chcela niekedy zajst na kavu, skus sa mi ozvat na: nevadi@centrum.sk, vela stastia :)
Ahoj dakujem ti
14.05.2012 09:25 - otázka od sisa
preco sa tak chovas ako sa chovas ? neni ti to blbe pred detmi ?
jasne ze mi to uz teraz je blbe hlavne to s tomasom ale vysvetli sa som to dcere,pochopila ma co som rada,ostatne ta vulgarnost,no byt s Monikou pod jednou strechou uff tazko,tazko.
14.05.2012 09:23 - otázka od Vladkesss
Čo hovorí na tvoje sexualne vyčínanie tvoja rodina ?
ahoj ,co uz moze hovorit,zla,zla Gabina,najhorsia z rodiny,to uz je tak som cierna ovca.
14.05.2012 09:22 - otázka od Juraj
Ahoj, bola si moja najvacsia favoritka, skoda ze si tu Monu nedala :) Da sa ta niekde stretnut aj tu v BA?
ahoj dakujem ,mmm som momentalne v blave ale teraz ked tu skoncim idem domov,vydiet ma mozes ked sa vratim do prace do casina v poluse,to bude asi tak koncom mesiaca.
14.05.2012 09:20 - otázka od balik
Ahoj Gaba, necítiš sa trápne keď si mala reči že Monču dáš dole a ona ťa pritom porazila bez mihnutia oka.
ahoj nie necitim,Monika sa bala,a par dni pred duelom skoro plakala od strachu,konzultovala nieco s jednou osobou,nie z farmarou ale s naj.clovekom no a potom vysla z izby cela vysmiata,len som netusila o com sa bavili,no ale uz len to ze si vybrala pilenie ma zaskocilo,lebo ona pilit nevedela asi tolko....
14.05.2012 09:17 - otázka od žaba
ahoj gabika chcem sa opýtat prečo si nepretiahla aj šimona? a chcem ti zaželat vela zdravia a štastia do života pa
nemi som zoofilka
14.05.2012 09:16 - otázka od MILAN
Ahoj. Myslis ze bol duel zmanipulovany,ze ozaj si mala tupsiu pilku?Alebo si len hlboko podcenila superku?Mali ste urcene ktora ma na ktorej strane pilit?
Bolo to cuden to pilenie,nepodcenila som superku isla by som do toho znova ale musel by pilky zkontrolovat odbornik.
14.05.2012 09:14 - otázka od janka
ako na tvoje ucinkovanie na farme reagovala tvoja rodina? a nehovor ze v pohode pretoze to co tam videli asi tazko :)))))))
ja zijem dlho sama,vzdy som bola cierna ovca rodiny,brali to zle ako vzdy.
14.05.2012 09:13 - otázka od Janka
Ahoj to bolo reci ze vyhras ale som rada ze si vypadla ty co si za zenu to snad ani nie je pravda co si tam ty robila? nemusim ani Moniku ale myslim ze je inteligentnejsia ako ty.
vzpadla som ok a j e to v poriadku,aj na Moniku pride rad.
14.05.2012 09:11 - otázka od diter
cauko gabi. chcem sa opytat ci si brala cely cas pobytu na farme antikoncepciu, alebo si sexovala na verim v boha.nemas obavy z tretieho potomka? :-)
jasne ye som nebrala heh ale tak tomas bol opatrny.
14.05.2012 09:11 - otázka od Maja
Nemáš pocit, že duel, aspoň to pílenie bolo mierne zmanipulované aby kamarátka produkcie celej farmy tam ostala aspoň o týždeň dlhšie? Stačila len tupá pílka a mohla si sa snažiť koľko chceš.
JASNE bolo to aj mne cudne to pilenie,bolo uplne ine ako minule ked som pilila,teray mi ta pilka vobec nerezala,co uz Monike patri markiza heheh....
14.05.2012 09:09 - otázka od sasa
chcem sa opytat preco si taka vulgarna arogantna zena ? inak som rada ze si vypadla lebo ta nemusim niekedy sa chovas ako chlap .
ja som takz chlap v zenskom tele a co ? do hrnca mi recami nepridas.
14.05.2012 09:08 - otázka od kika
Zdravim mam otazku len jednu ako si predctavujes svoj zbytok zivota? na farme si sa ukazala ako lacna prostituka co nema problem spat s kazdym.... myslis ze si tim uzivis deti? ked budes chodit za peniaze? a ze oni ked vyrastu ze budu na teba hrdy? pochybujem budu sa hambit ty nemas chrbtovu kost a ziadnu uctu voci sebe! aj bezdomoucovi plesnivemu ked ti ukaze 10e by si dala.
No aj takto sa na to mozes pozerat.
14.05.2012 09:08 - otázka od Silvia
Ahoj Gabika, tvoja ruka bude na farme chybat. Nebala si sa ziadnej roboty! Si velmi sikovna baba a co sa tyka vyroby syrov, bryndze atd. klobuk dolu. Nevadi ze si vypadla, si clovek, ktory co si zaumieni dosiahne. Zelam ti v zivote vela stastia a menej chlapov! Chcem sa ta spytat na to coho su teraz plne noviny - udajna "bitka" medzi Monikou a Ludkou. Ako to vidis ty, co si o tom myslis? Ludia uz pochopili ze Monika je zly zakerny clovek a vsetkych rada vytaca do nepricetnosti,,,ale az tak?
dakujem si moc mila ze mi fandis .ja sa roboty nebojim takze snou ani problem nemam...Monika je fakt zakeracka a Ludka je kludny clovek cize Mona moze za vsetko zlo.
14.05.2012 09:05 - otázka od Marek
Koľko si mala za život chlapov? Je jasné že nie konkkrétne. Je to dvoj, troj alebo nebodaj štvormiestne číslo ... z toho čo sme videli na farme, by si bola schopná pretiahnuť snáď každého dostupného chlapa ...stavím sa že si si to rozdala aj s Radkom, len na obrazovku si hrala formu.
ahoj tak je to dvojcif.cislo presla som si kus sveta a myslim ze som sa nebranila nicomu co sa mi pacilo...k tomu Radkovi,no len tolko ze sex nebol on mal chut ale sa len tak mrvil pri mne a ja som uz spala,ak by som snim mala sex tak by som len tak mrtvo nelezala.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu