Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chrenko a Vrublová z Hlasu: Možno budeme milenci!

Michal Chrenko a Veronika Vrublová na online rozhovore v topkách. Zobraziť galériu (7)
Michal Chrenko a Veronika Vrublová na online rozhovore v topkách.

BRATISLAVA - Vypadli hneď na začiatku! Po prvom priamom prenose speváckej šou Hlas Česko Slovenska sa so súťažou museli rozlúčiť Michal Chrenko (21) a Veronika Vrublová (16). Topky.sk vám dnes priniesli možnosť vyspovedať ich v online rozhovore. Ako dvojica okrem iného prezradila, vzájomne sú si nesmierne sympatickí a iskrí to medzi nimi. Dokonca nevylučujú, že by to spolu v súkromí skúsili.

Michal Chrenko uvítal v Hlase Česko Slovenska možnosť takzvaného výberu na slepo. Jeho tvár bola totiž už známa zo šou Slovensko hľadá SuperStar, kde sa dostal do finálovej desiatky. Aj tentokrát postúpil až do priamych prenosov, keď v kole súbojov porazil Simonu Fehérovú. Po prvom živom vystúpení sa však musel so súťažou rozlúčiť.

Veronika Vrublová chcela v súťaži hlavne ukázať svojmu otcovi, že na to má. V súbojoch sa jej podarilo presvedčiť kouča Josefa Vojtka, že je lepšia než Michaela Husárová. V nedeľu jej však nesadla skladba od Bon Joviho a ďalej nepostúpila.

Ak vás zaujímajú zákulisné informácie z Hlasu Česko Slovenska, prečítajte si odpovede v online rozhovore, ktorý prebehol na topkách.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

11.04.2012 11:00 - otázka od nika
michal aku je rytmus v skutocnosti?
Tak Rytmus je v pohode tipek, ktory vie o svojich kvalitak, podla toho sa aj sprava, vie velmi dobre odhadnut ludi a podla toho sa s nimi rozpravat a tak isto vie vzdy kedy co ma povedat. Nikdy som ho nepocul povedat nejaku hlupost, hovori uplne k veci, vazi si dobrych hudobnikov a ludi ktori chcu v zivote nieco dokazat a idu si za tym.
11.04.2012 10:57 - otázka od Vierka
Ahoj Michal! Otázka znie: nemáš pocit, že si si touto súťažou skôr pohoršil ako polepšil? Veď v SuperStar už si raz dostal šancu ukázať čo v Tebe je a neskôr to aj zúročiť. Bol to dobrý krok ísť do ďaľšej show?
Teraz este naozaj neviem povedat, ci som si polepsil alebo pohorsil, ja osobne zo seba zly pocit nemam, no neviem ako ma vnimaju ludia. Urcite to ale pre mna bola dalsia dobra skusenost, reklama aj ked to vzdy ma dve stranky. Uvidim casom ktora bude silnejsia.
11.04.2012 10:55 - otázka od Katka
Ahoj, Michal, tak ty si tam bol pre mňa najlepší, už teraz nemám komu fandiť. Chcem sa spýtať budeš mať nejaké koncerty na Slovensku? A keby si mal teraz možnosť, vybral by si si znovu toho istého kouča, alebo iného? Vďaka za odpoveď prajem pekný deň :)
Ahoj Katka, Dakujem ti. vsetky koncerty ktore budeme hrat najdes na webke www.michalchrenko.sk ... Urcite by som si opat vybral Rytmusa lebo patri medzi najlepsich kaucov :)
11.04.2012 10:53 - otázka od Mimka
Veronička mas pekny hlas určite sa uchytiš, daj tomu čas....už si sa dostala na oči uvidime ale si ešte mlada...Michal...hm...myslim ze ked si doteraz nejak extra nezaujal uz ani nezaujmes...stacilo keby sa viac a uprimnejsie usmievas a hybes a bolo by to omnoho lepsie...posobis strnule...nevies sa nejak uvolnit...pokial si doteraz nevysiel na vyslnie asi uz nevyjdes...ale prajem Vam obom...papik
Ahoj, dekuji za pochvalu. Mrzí me, že jsem nepredvedla to, co doopravdy ješte dovedu...snad na to bude jeste nekdy príležitost to ukázat. Zkusím zapracovat na vlastní tvorbe a potom,pokud bude další rada hlasu, mužu to zkusit o nekolik let pozdeji, aby byl videt hlasový posun. Michal je tak isto mladý, má hodne vecí ješte pred sebou a určite o nem ješte uslyšíte :)
11.04.2012 10:50 - otázka od Timea
Ahoj Miško. Kďe sa chodíš zabávať?
Ahoj Timea. Najradsej mam sukromne party so svojimi najblizsimi. No niekedy ma clovek urcite zahliadne aj na nejakej Disco ale to vazne len zriedka :)
11.04.2012 10:48 - otázka od mimi
Ahojte, komu z Hlasu z jednotlivých tímov najviac držíte palce a myslíte si, že vyhrá?
Ahoj. Tazko povedal lebo na vytazstvo je tam vela adeptov :)
11.04.2012 10:47 - otázka od hele
Michal, chcem sa spytat, ci mozte kecat do stylingu? Ked sa vam nejaky outfit nepaci? To zlte sako bolo podla mna otrasne,jak z 90tych rokov :-D ..urcite by ti svedcalo nejake normalne, co by ti aj sedelo :-)
Mozeme si povedat do stylingu co chceme ale nie vzdy to akceptuju, tiez som o mojom saku nebol presvedceny ale nakoniec som sa pod natlakom celej produkcie nechal presvedcit o tom, ze v nom vyzeram dobre :D
11.04.2012 10:46 - otázka od ivka
Ahoj Michal paci sa mi tvoj hlas, skoda, ze si vypadol. A chcem sa este spytat, si v kontakte s Dominikou Mirgovou?
Ahoj, Dakujem ... S Dominikou som uz v kontakte neni.
11.04.2012 10:46 - otázka od SNOWY
Ahoj Miško, chystáš sa tento rok aj s organizáciou Primon na nejaký tábor? Inak spieval si úplne super ako ty vždy, myslím že vypadnutie v Hlase u teba nič nezmení a budeš stále taký dobrý ako si ;) Tvoji obdivovatelia z Primonu ;)
Ahoj Snowy :) Este sme sa tento rok o tom nebavili ale myslim si, ze k tomu urcite dojte a pridem sa do tabora pozriet :)
11.04.2012 10:44 - otázka od 111
Prihlasite sa do dalsej spevackej sutaze ak bude?
Kdybych se mela prihlásit do nejaké další souteze, bylo by to minimalne po maturite, takže za 4 roky a musel by tam být slyšet velký hlasový rozdíl,protože an sobe míním dál pracovat. ...a Michal už do žádné další souteze jít zatím nechce.
11.04.2012 10:39 - otázka od vejka
ahojte,moja otázka znie ked chcem od vás podpisi tak asi nemáte podpiskarty?ak máte tade mi nejaké kontakty
Michal Vam rad posle svoju podpiskartu, ked mu napisete na mail, ktory najdete na stranke www.michalchrenko.sk a Veronika na fanpage: http://www.facebook.com/messages/100001644113901#!/vrublova.veronika
11.04.2012 10:37 - otázka od Marcel
Ty a ja = rande..... daj termín...a pozývaš :)))
:D jasne tak zítra ve 4 ráno v Bratislave pod Ufom :D:D
11.04.2012 10:36 - otázka od livka
Ahojte, chcela by som vás len pozdraviť a zaželať vám v živote veľa pekných dní. V hlase ste boli obaja super. Mrzí ma, že ste vypadli. Ale všetko zlé je na niečo dobré a ja verím, že o VÁS dvoch budeme ešte veľa počuť, či už v ČR alebo na Slovensku. Obaja ste také usmievavé slniečka, držím vám palce. Pekný deň:))
Dekujeme velmi pekne, Podobne pekny den :)
11.04.2012 10:32 - otázka od peciatka
Veronika,myslim,ze vyradovanie bolo spravodlive. Tvoj hlas je obycajny a nie moc zaujimavy, dokonca ani intonacne nie uplne dokonaly. Michal spieval urcite lepsie.Ale odvaha sa ceni. Budes pokracovat v spievani a snazit sa presadit? myslim,ze je to ale strata casu.Vazne
Ahojm víš co..myslím si, že kdyby muj hlas nebyl nečím zajímavý, nedostala bych se tak daleko... ale v pohode, je to tvuj názor a já to beru. Intonační chyby tam byly, vím o nich, ale bohužel ani tem nejvetším hvezdám není vždy okej na tolik, aby zazpívali tak, jak umí nejlépe. Určitľ ve zpívání pokračovat budu a budu dál na sobľ pracovat. Momentálnľ si chci najít hudebníky a začít s vlastní tvorbou. Ztráta času to určite není a to jsem zjistila i díky té soutľže Hlas česko Sloevenska :-)
11.04.2012 10:25 - otázka od hele
Mate nejake tetovanie? ak ano, ake a preco.Ak nie,tak preco .:-D
Michal ma tetovania na ruke hviezdicku a pismeno M, co nemusi znamenat preve jeho meno ale moze to byt ako napr. Music :) A na pravom pleci ma notovu osnovu a noty, hovorit o tom co tieto tetovania znamenaju asi neteba :) ... Veronika zatial ziadne tetovanie nema lebo je este mlada.
11.04.2012 10:21 - otázka od Marty
Ahoj michale máme kapelu a chci se zeptat jaky je podle tebe styl se kterým se dostaneme nejdál ? diky
Ahoj Marty. Ja si myslim, ze by ste nemali riesit aky styl najviac zaberia na ludi. Robte hudbu aku citite lebo len vtedy to budete robit zo srdca a z nasadenim. Potom to ludia urcite ocenia.
11.04.2012 10:15 - otázka od Rači
ahoj Mišo :) mám takú osobnejšiu otázku, preferuješ pizzu v empórii alebo v pizza pube? :D
Ahoj :D ... Na romanticku veceru pri svieckach by som urcite volil Emporiu ale ked si chcem pochutnat, tak Pizza Pub :D Tak kde sa vidime ? :)
11.04.2012 10:12 - otázka od jan
Michal tak spestrilo by to tvoje cd este viac ten duet a co na to Veronika?Tak asi padla uz taka otazka pekny den
Tak bude to zalezat od toho kolko si Veronika za song so mnou zapyta :D
11.04.2012 10:10 - otázka od fanuuusik
Veronika, kto sa ti najviac pacil z chalanov v Hlase?Inak sem ti rzel palce si super baba a dotahnies to dalej.
:-) Ahoj, dekuji.:D Tezka otázka... byli tam opravdu moc pekni kluci... ale nakrajsie je asi Michal :D ..
11.04.2012 10:09 - otázka od Dominik
Ahoj Veroniko :) Už jsem zahlídl tvou asi "první" skladbu s lil seintem..Chystáš něco do budoucna? Lépe řečeno klip, solo deska nebo featuring s nějakou pop-star? :)
:D o jej... to se mizrovan vôbec nelíbí a dal to na youtub bez mého svolení. Blbe tam vložil ten muj refren, nepasuje to tam rytmicky, jen se chtel na me zvyditelnit... ale už s tím asi nic nezmôžu. Každopadne bych byla moc ráda, kdyby se mi nekdo ozval a já mela možnost nahrát a zhudebnit svoje nápady. Co bude nasledovat nyní presne nevim, ale každopadne na sobe chci pracovat a zpívat dál. Uvidíme, co bude časem :-)
11.04.2012 10:06 - otázka od mia
Boli ste spokojní so svojimi koučami? Alebo by ste si vedeli predstaviť byť v tíme niekoho iného?
Myslím, že oba dva máme stejný názor, spokojení jsme byli a kouče bychom ani ted nemenili.
11.04.2012 10:06 - otázka od Lukáš
Ahoj Verčo,škoda,že jsi vypadla,fandil jsem ti,chodil jsem taky na moravskou kde ty,o třídu výš.Jinak půjdeš i příští rok do hlasu,jestli se uskuteční? :)
Ahoj :D Fakt me znáš? ...to je super.. no... pokud se prihlásím do nejake souteze, tak az tak za 4-5 let, az to na tom hlase pujde znát. Musím se nejprve vyzpívat a zapracovat na sobe.
11.04.2012 10:03 - otázka od jan
Ahoj nechceli by ste zaspievat spolocny duet?
Nebranime sa tomu, cize uvidime casom, co nam zivot prinesie :) Podla teba by sme mali spolu naspievat duet ?
11.04.2012 10:02 - otázka od gregor
Ako vnimalo vase okolie ucast v tejto sou? co na to hovorila vasa rodina?
Tak rodina nas samozrejme podporovala a tesila sa z toho, co je pochopitelne :)
11.04.2012 10:02 - otázka od misa
A budete aj po vypadnuti chodit na prenosy? Koho podporujete?
Mali by sme tam byt kazdy vikend, tak uvidime ako nam to cas bude dovolovat. ... Urcite budeme povzbudzovat ludi zo svojich timov :)
11.04.2012 10:00 - otázka od Lucia Slobodová
Ahoj Miško Chrenko moc som ti držala palce c hlase pekne vieš spievať máš na to nadanie...... škoda že si mi vypadol..... tvoja verná fanušička...... Aké máš plány po hlase?
Dakujem, Tocim druhe CD, onedlho budes mat moznost pocut moj novy singel, ktory urcite coskoro najdes aj na mojej officialnej webke www.michalchrenko.sk taktiez chystam novy video klip
11.04.2012 09:58 - otázka od dana
Michal, to si myslela vazne, ze pride dalsia sutaz? Myslis, ze toto je fakt ta spravna cesta?
Keby som nebol o tom presvedceny, ze je to ta spravna cesta, tak by som tam urcite nebol
11.04.2012 09:58 - otázka od petra
Ahoj Michal. Nemyslis si, ze ludia ta uz mali dost? ze si im prisiel okukany, ked si uz bol v superstar? preco si sa vlastne do hlasu prihlasil?
Sorry ale na tuto otazku som uz odpovedal
11.04.2012 09:57 - otázka od katka
Ahoj Michal si mi veľmi sympatický :)
Dakujem :)
11.04.2012 09:57 - otázka od denisa
Čo sa vam na Hlase najviac pacilo a co najmenej?
Michalovi sa najviac pacila spolupraca so svojim kaucom Rytmusom, samotne vystupenie v nedelu a najmenej pochopitelne vyradovanie v pondelok :) Veronike sa najviac pacil Michal :D A najmenej tiez vyradovanie v pondelok :)
11.04.2012 09:53 - otázka od petra
Otazka mimo Hlasu... Michal spoznal si sa v novej pesnicke Dominiky Mirgovej?
Neviem, podla teba je ten song o mne ?
11.04.2012 09:51 - otázka od maja
Ahojte, preco ste mali poniektori oblecene na prenose to iste co na party?
Lebo sme to tak mali nakazane z produkcie :)
11.04.2012 09:50 - otázka od Petra
Ahoj Veronika,aký máš emailchcela by som sa s tebou skamarátiť a písať si.
Ahoj, muj mejl je veronikavrublova-fan@seznam.cz , ale když budeš chtít, mužeš me sledovat i na fanouškovských stránkách zde: http://www.facebook.com/vrublova.veronika
11.04.2012 09:49 - otázka od Nikuš
Ahoj,vy dvaja sa normálne hodíte k sebe ako vidím na fotke čo vás fotili pred chvíľou :))
Ok. Asi to spolu skusime :D
11.04.2012 09:48 - otázka od summer
Ahoj Michal, akú hudbu počúvaš najradšej? Kto je tvoj obľúbený interpret? Nechystáš sa do Nitry? Daj vedieť, ak hej ;)
Je mi tazko povedat konkretne aku hudbu pocuval lebo v mojom pripade je to velmi pestre ale tak co ma teraz napadlo napriklad taky Maroon 5 alebo kapela Extreme a podobne. ... V NR som skoro kazdy druhy den. ... Dame kavu ? :D
11.04.2012 09:46 - otázka od pipa
Michal, ty si tak kukal v nedelu do tej kamery... to si chcel zhypnotizvat vsetky baby? :)))
Ahoj. No snazil som sa ale nebolo to mojim zamerom :)
11.04.2012 09:45 - otázka od jana
Ahojte:) Koho zo svojich superov ste si najviac oblubili a kto vam naopak prilis nesedel? dakujem jana
Podla Veroniky je tam vela fajn ludi a najblizsim z nich jej bola asi Kristyna Danhelova. A Michal si najviac rozumel urcite s ludmi zo svojho tim, cize asi Anna veselovska, Adam Koubek alebo Kristyna Danhelova :)
11.04.2012 09:40 - otázka od sisa
Ako ste stravili Velku noc? BOli ste aj s rodinou?
Ahoj Sisa, Tieto sviatky sme stravili na Hotely v Prahe
11.04.2012 09:39 - otázka od martin
ahoj Veronika :) si velmi pekna :) mas priatela?
Ahoj, dekuji, ale nemyslím si, že jsem nejaká pekná a prítele momentálne nemám.
11.04.2012 09:37 - otázka od Lucia Slobodová
Ahoj Miško Chrenko držala som ti palce...... Aké máš plány po hlase?
Lucka Dakujem. Uz v tychto dnoch pripravujem svoje dalsie CD, koncerty po cesku a slovensku, urcite bude coskoro aj novy video klip, tak sa na plno idem venoveat hudbe.
11.04.2012 09:36 - otázka od Sandra
Cauko Michal. chcela som sa ta spytat, ci si v kontakte s dominikou mirgovou. pocul si jej novu skladbu? co na nu hovoris? dik
AHoj Sandra. S Dominikou uz nie som v kontakte a jej novu skladbu som pocul a paci sa mi :)
11.04.2012 09:35 - otázka od dena
Ahoj Michal. Mám k tebe otázku. Prečo si sa hlasy do súťaže Hlas ČSR, keď si neuspel v Superstar. Nebolo ti to trápne?
Ahoj Dena. Ja si nemyslim, ze som v SHS neuspel, predsa som sa dostal medzi 10 najlepsich spevakov na Slovensku a po sutazi sa vlastne ukazalo, ze je uplne jedno kto kedy vypadol, leboj som ako jeden zmala nahral a vydal CD. z ktoreho som mal niekolko uspesnych singlov. A preco som sa hlasil do tejto sutaze ? ... Lebo je to pre mna moznost ukazat sa aj v Ceskej republike.
11.04.2012 09:32 - otázka od Peter
Cau Michal, v Hlase ta kritizovali za vyber skladby. Kto ti ju vyberal? Mohol si do toho hovorit?
Ahoj Peter. Ono to fugovala tak, my sme si mali napisat zoznam songov ktore sa nam spievaju dobre a bud nam vybrali song z toho zoznamu alebo nieco podobne.
11.04.2012 09:31 - otázka od diana
Ahoj Veronika. To kto ti vybral tu skladbu? Naozaj si nemohla spievat nieco ine? Ved Kristina si presadila Lady Gaga, aj ked sa to Pepovi nepacilo.
Ahoj, skladbu mi vybrala produkce. Já si napsala výber 5 ti skladeb, které jsem chtela zpívat, ale ty mi schváleny boužel nebyly, což me ted mrzí. Kristýna taky enchtela Lady Gagu... taky jí to vybrala produkce, jen mela asi vetší štestí a písnička jí sedla lépe.
11.04.2012 09:29 - otázka od andy
Ahoj Veronika, si smutna, ze si vypadla? Co mas teraz v plane?
Ahoj :-) Tak určite me to mrzí, že jsem se nedostala dál, ale den pred tím jsem se s tím jakoby vyrovnala.... Momentálne vubec netusim, co bude dál. Každopádne chci na sobe pracovat a najít si dobré hudebníky, se kterými bych udelala první písničky.. Sama jsem zvedavá, jak se to celé rozvine...

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu