Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Herečka Kristína Farkašová bola online: Rada sa hrá na mrchu!

Kristína Farkašová Zobraziť galériu (7)
Kristína Farkašová

BRATISLAVA - Kristína sa narodila 1.7. 1982, má 29 rokov. Je rozvedená s hercom Kamilom Mikulčíkom. Momentálne je jej partnerom redaktor televízie Joj Juraj Hajdin. Červenovláska kráča v šľapajách svojho známeho otca - herca Borisa Farkaša. Hoci vyštudovala činohernú dramaturgiu na VŠMU v Bratislave, známou sa stala najmä ako herečka.

Od roku 2004 je členkou Radošinského naivného divadla, kde pôsobí ako herečka, ale aj dramaturgička. Diváci ju poznajú predovšetkým z televíznych seriálov. Napríklad Rodinné tajomstvá, Ordinácia v ružovej záhrade či Rádio.

Najnovšie sa bude pravidelne objavovať v  jojkárskom seriáli Nevinní, kde stvárňuje postavu asistentky Zuzany Galovej. Nový projekt z dielne spomínanej televízie sa prvýkrát objavil na obrazovkách včera. Kristína si v ňom po prvýkrát v živote zahrala ozajstnú mrchu, ktorá ide tvrdo za svojimi cieľmi.

Čo sa týka celovečerných filmov, ryšavku sme mohli vidieť napríklad v českej komédii Poslední plavky (2007), kde účinkovala s Jiřím Lábusom a Petrom Čtvrtníčkom. Naposledy sa zaskvela v roku 2010 v snímke Pouta. Za stvárnenú postavu bola dokonca nominovaná na Českého leva v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe. Chcete vedieť o Kristíne viac? Pýtajte sa! Od 11:00 bude online na topkách.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

09.11.2011 12:17 - otázka od zuzana
A mne v tych Legendach vobec nevadite, prave naopak :) Drzte sa Kristina a nech sa Vam dari nielen v praci ale aj v sukromi :)
citim sa stastna, ked nevadim :) dakujem. dakujem. a dakujem. a dakujem vsetkym za otazky... a odchadzam sa svojou psicou Pompi, aby mi tu nevypisovala...na co som jej to heslo od pocitaca prezradzala. dakujem a samozrejme dakujem a prajem pekny den vsetkym! a dakujem :))))
09.11.2011 12:16 - otázka od Mia
Ahoj Kika :) Aky je Tvoj nesplnený sen? Pekný deň :)
o nesplnenych snoch sa nehovori nahlas, lebo sa nesplnia :)
09.11.2011 12:14 - otázka od dano
viem si ta predstavit ako moderatorku relacie o nezavislej undergroundovej kulture na slovensku...zobrala by si tento post?
:) nieco podobne chystame s portalom sashe.sk pre internetovu televiziu Me too.. ...aj ked teda underground je sirokospektralna vec :)
09.11.2011 12:13 - otázka od Lucia
Ja by som chcela byt ako Ty. Pekna, inteligenta, sikovna, uspesna, mat fajn rodinu a krasneho priatela. Co mam pre to robit?
nuz, draha :))) nie je vsetko zlato, co sa blisti! keby si naozaj chcela byt mnou, pribalila by som Ti k tymto lakadlam aj pekne hnusobstva, ver mi! :)
09.11.2011 12:12 - otázka od ivan
hello koho mas za manazera...lebo sa mi zda ze si dost umelo tlacena do telky, tak ho pozdrav lebo ma asi potom dobre kontakty... pekny den prajem
:))) umelo tlacena? ano...mam fasa managera. bol ochotny vyspat sa s celym showbiznisom kvoli mojej tlacenke. velmi si to od neho vazim. viaceri manageri by sa mali zamysliet...:) aj tebe pekny den.
09.11.2011 12:05 - otázka od krmi faki
Si najlepsia moderatorkova herecka !!
:))) dakujem! vazim si! urcite aj vy ste uzasna!
09.11.2011 12:02 - otázka od Oňo
Pocul som, ze vraj mas dvoch bratov a obaja sa volaju Ondrej Farkas. Je to pravda?
Je to pravda. Mam dvoch bratov a obaja sa volaju Ondrej Farkas.
09.11.2011 11:56 - otázka od gautamo
priťahuje ťa sexuálne nejaký režisér ? slovenský myslím
iba duševne :)))
09.11.2011 11:56 - otázka od mista
aky make up pouzivas??:)
L´Oreal
09.11.2011 11:56 - otázka od milan
Ahojky. Co planujes na najblizsie oBdobIe? Este Malujes tie uzasne tricka? Daju sa aj objednat?
tak planujem...no teraz mam zas eraz take skor moderovacie obdobie, robime na Jednotke Legendy Popu..ale cerstvo sme dotocili novy JOJkovy serial Nevinni...a hlavne planujem na december Vianoce :) a tricka malujem uz pomenej, ale samozrejme sa daju objednat... www.sashe.sk/kolacova tam sa mozeme skontaktovat :)
09.11.2011 11:54 - otázka od Marek
Kristinka aku hudbu mas rada?? :)
vsetku moznu...vacsinou vsak taku, ktoru je so mnou malokto ochotny pocuvat :)
09.11.2011 11:53 - otázka od A.S.
Ahoj Kristínka, v poslednej dobe dostávaš úlohy "mrchového" typu. Pre také jemné žieňa to bude dosť náročné? Prajem veľa úspechov.
dakujem :) az tak velmi mi to nevadi. je dobre, ked sa to strieda. nikdy som nehrala mile zeny :) fakt nie. prostitutky, spiny, mrchy, zvodkyne...no jo... nie som uplne jemne ziena, ja sa praveze "nekaslem" :) ale vo filme Anjeli som hrala reholnu sestru, tak dufam, ze Vam to urobi radost :)
09.11.2011 11:52 - otázka od Verča
Ahoj. Zaujimalo by ma, ci mas nejaky .. zatial nesplneny sen , co si vystudovala a miesto na svete,kam by si rada niekedy isla pozriet .. len tak. :) Drzim palce, si sikovna.
ma vela nesplnenych snov, ale aj vela splnenych, co mi dava jasne najavo, ze aj tie nesplnene sa splnia :) ,..aspon sa o to budem snazit :) vystudovala som divadelnu dramaturgiu na VSMU a dva semestre aj na DAMU v Prahe. aaaa isla by som napr. do Thajska...teraz mam take oddychove destinacie v hlave :) ale mne sa v podstate skoro vsade paci. dakujem, Verca.
09.11.2011 11:50 - otázka od THE ROCK
Si šteklivá na chodidlách?
tento online rozhovor bez tejto otazky? to by bolo neplnohodnotne! :)
09.11.2011 11:49 - otázka od darianko
cauko viem, že v minulosti si mala psychické problémy (nvm, ci som sa správne vyjadril)a brala si antidepresíva...chcem sa spýtať, ako si na tom teraz? ako proti tomu bojujes a ci si pripravená na to, že podobné problémy sa môžu vratit inac, drzím prsty v kaiere a osobnom živote...
teraz uz lieky neberiem dlhsiu dobu (snad je to najvyssie riziko regresie za mnou). obcas zajdem preventivne, v ramci psychohygieny k psychologicke, ale inak nemam ziadne vyrazne problemy...ak nepocitam bezne veci, ako nie prave najlepsia nalada, ci opravneny smutok ako reakcia na smutnu situaciu :) hlavne...inak fungujem a tak robim vsetko pre to, aby sa nic podobne nevratilo :) a dakujem :)
09.11.2011 11:46 - otázka od sida
Milujem hercov, ktorí vedia zahrať záporné postavy a hlavne také, ktoré sú záporné preto, lebo už až priveľa trpia... Všetci sme v podstate také záporné postavy v živote, hoci len občas. Asi je to aj určité zadosťučinenie zahrať si to a trošku odtrpieť za skutočný život.
nemyslim si, ze ked niekto trpi, ma byt zlotak :) ocinko mi vzdy hovoril: ked teba boli hlava, nemusi aj ostatnych :) ale priznavam, nie je zle si skusit aj svinu...trosku sa zahrat na mrchu, zakricat si a niekoho oklamat. lepsie skusit to pred kamerou ako pocas nedelneho obedu :)
09.11.2011 11:44 - otázka od Pompi
poď už domooooov! chce sa mi cikať! ale bez mäsa nemusíš, to potom môžem pustiť aj do nejakej topánky. haf!
Pompi, okamzite vypni ten pocitac a chod na miesto! Fuj to!
09.11.2011 11:43 - otázka od Rafo
Niekde ste sa posťažovali, že v poslednej dobe vás dávajú do pozícií mŕch a využivačných žien. Zmení sa toto nejako v najbližšej budúcnosti a uvidíme vás aj v nejakej éterickejšej podobe, aká podľa mňa určite viac ste?
v Nevinnych som najvacia spina, aka som kedy bola :) takze budete pozerat na spinu! :) inak som mila, priatelska a pritulna :)
09.11.2011 11:42 - otázka od jana ogurcakova
Kridtinka nebola si cez leto,v auguste v banskej stiavnici?v takom krasnom penzione?
bola som v stiavnici. boli sme s s kamoskami na babskej jazde... ale byvali sme v takej ubytovni, nakolko v krasnom penzione nam splietli rezervaciu a nemali pre nas miesto...nuz smutne, lebo ten penzion Nostalgia bol zaozaj krasny...snad nabuduce sa podari.
09.11.2011 11:42 - otázka od A.K.
Nedá mi nereagovať, tie Popové Legendy Vám ozaj Kika nesedia. Keď ste boli v relácii ako si urobiť záhradku a tak, pasovalo Vám to velice. Kvôli Vám som prepla na Markízu veru, na moderátora takejto akože veľkej šou treba dorásť. Vaše výkony sa dajú porovnávať s Rakovskou. Aj tú to veľmi baví a chcela ... ako píšete. Tak Vám prajem veľa sebavedomia, ako píšete niekedy ho potrebujete.
dakujem za Vas nazor :) niekdy nebudu vsetci spokojni, ale velmi vas chvalim, ze ste dokazali prepnut na iny program, pretoze iektori ludia prepnut nevedia a len sedia (alebo moznos topja, co ja viem), pozeraju, co sa im nepaci a nadavaju, stupa im adrenalin a potom si to pripadne na niekom vybiju! :)
09.11.2011 11:37 - otázka od jaro
Hmm, ďalšia z radu "herečiek", ktoré nemajú na to presadiť sa umením, tak majú potrebu vyzliekať sa, aby sa ako-tak udržali v podvedomí tohto jednoduchého národa.
podla coho tak hodotis? :)
09.11.2011 11:36 - otázka od mifune
uz 10minut rozmyslam nad otazkou pre Teba!! a prave mi vykypela hrachova polievka....drz sa! raz sa stretneme v lese, ty ako vila a ja ako vevericka :-)
:))))) sedi vec! ta polievka ma mrzi! :)
09.11.2011 11:35 - otázka od Lucia
Ahoj, ako sa ti hra postava v seriali Nevinni ? Si v kontakte s Kamilom po rozvode ? Rozisli ste sa v dobrom? Prajem pekny den ):)
My sme Nevinnych uz dotocili a hrala sa mi fajn. Bolo to narocne, lebo serialy sa tocia velmi rychlo...takze clovek je niekedy rad, ze si pamata vsetky texty. Taketo herectvo sa podla mna napr. s filmovym vobec neda porovnavat...tu treba ficat a nie spekulovat. S Kamilom samozrejme som v kontakte a pokial niektoremu z nas nezasibe, tak aj budem. Myslim si, ze za sebou stojime, aj ked sme rozvedeni. aj tebe pekny den! :)
09.11.2011 11:34 - otázka od tibor
Ahoj Kikinka. Si super herecka. Ako stihas popri praci oddychovat? Ako najradsej oddychujes? Ja som skor hopkavy. Pekny den Ti.
ahoj tibor. mas pekne meno :) stiham oddychovat, jasnacka. napriklad som uz snivam o Tatrach...kam cochvila ujdem :) ale oddychujem aj pisanim blogov, citanim, varenim...a hlavne som zistila, ze v poslednej dobe prilis vela pozeram telku. idem si to zakazat, aby sa mi na knihy neprasilo :) a som aj skackava, ale to nie len vo volnom, ale v kazdom case...ked sa tesim skratka :)
09.11.2011 11:32 - otázka od zuzana, PN
ahoj Kristina. pacis sa mi v legendach popu. mas k hudbe blizko? k tej stasrej, alebo skor k modernej?
dakujem, Zuzi... tak som rada, ze naozaj plati...kolko ludi, tolko chuti... k hudbe mam blizko a rozhodne blizsie k tej starsej, ako k modernej...v tej modernej sa akosik nevyznam...a ani ma nelaka spozant ju...teda myslim predovsetkym taku tu diskotekovu "tuc tuc". ...samozrejme niektore moderne hudby su absolutne vyhovujuce. ale hudbu, ktora sa hra v legendach mam velmi rada. vzdy pocas generalok Legiend Popu zistujem, ze zahadne ovladam slova hranych piesi :) ...a mam z nich zimomriavky! ...tento piatok Peter Nagy!
09.11.2011 11:30 - otázka od himlhergott
Uz ta niekedy niekto ogrckal, napriklad vo vani?
hej bratm. ale netreba zabudat na jeho velku pravdu: v kazdej grcke je mrkvicka. (pardon, ale je to naozaj doklezita informacia)
09.11.2011 11:29 - otázka od Kolacik
Jasne :) ze pridi, ale šupito! :) pekny den!
:) pridem.
09.11.2011 11:27 - otázka od mavi
cau kristinka, si krasna mlada baba, kedy ta uvidime nahu v nejakom slovenskom filme?
v najblizsom slovenskom filme Anjeli hram reholnu sestru...treba pisatm ze tam nebudem naha, alebo sa to da vytusit? :)
09.11.2011 11:27 - otázka od alzbeta
Krsitinka ste fajn herecka, ale to moderovanie by ste mali nechat inym. Pomoze vam to udrzat si image zeny, ktora skutocne nieco vie. Nic v zlom, ale zhodli sa na tom mnohi moji kolegovia v praci. tie legendy vam proste nesedia:(
dakujem za nazor. to uz ked sa zhodli aj kolegovia, tak to uz ano. :) kolko ludi, tolko chuti...mam aj pozitivne odozvy chvalabohu :) a hlavne: mna tie legendy a moderovanie sialene bavia! :)
09.11.2011 11:25 - otázka od Kika
Ahoj Kristínka! Ako sa máš? Si super herečka prajem veľa úspechov v živote :-)
ahoj Kikus. dakujem, vazim si. prajem vsetko pekne aj Tebe!
09.11.2011 11:25 - otázka od Kolacik
Kedy nas prides zase pozriet hore na kolibu? :D
si to Ty, Bori? :) mala by som prist, co? :)
09.11.2011 11:24 - otázka od kabota
.
. :)
09.11.2011 11:24 - otázka od emil
chcem zapriat vsetko dobre do zivota aj kariery
dakujem , emil. aj Tebe!
09.11.2011 11:24 - otázka od Maroš
Počul som,že si pred pár rokmi hrávala petanque,ešte si niekedy zahráš?:-))
anoooo! petanque. dokonca sme boli na nejakom turnaji v rajeckych tepliciach na uzasnom stastnom trinastom mieste! :) kupila som v lete take číny (fejkove gule), ale len dvakrat som hrala...ale urcite si zahram! moji rodicia si na chalupe urobili naozajstne petanquove ihrisko!!!!!!!!!!! ...pojdem ich porazit! :)
09.11.2011 11:22 - otázka od jana
Kristinka, vyzera to tak, ze si v partnerskom vztahu stastna a spokojna :) nad babatkom uvazujete, hm?
jani, poznas take, ze povedz Bohu o svojich planoch, ak ho chces pobavit? :) tak asi tak :)
09.11.2011 11:22 - otázka od margareta
ahoj kristina. videla som ta na stand-up comedy. podla mna je narocne postavit sa pred ludi a pokusit sa ich zaujat. a tebe to vtedy vyslo podla mna tak na 50 percent. preco si sa rozhodla robit aj toto? a nemysli si, ze na teba utocim. to urcite nie. fandim ti..myslim si, ze to chce trening..a si urcite na dobrej ceste. len tu nemame tradiciu tohto typu. maj sa pekne.
dakujem, margaretka. no...stand up, teda konkretne Silne reci Jana Gordulica...vlastne som to zacala robit, lebo ma to lakalo. vyskusat to. a odvetdy sa v tom nejako veziem. je to neskutocne narocna vec a ako pises, treba sa este vela ucit...co sa ale inak neda, ako tak, ze skusate, co je najlepsie, co funguje, vystupujete, vnimate rakcie divakov... nikdy som z nicoho nemala taku tremu, ako zo stand upov...no niekedy to vyjde, niekedy nie. napriklad som mala raz pripraveny stand up na divadelnu temu, pretoze som bola zvyknuta, ze sa na nas do Nu Spiritu chodia pozerat ludia od fachu...a just v ten den bola plna sala basketbalistov...takze som rovno pohorela... ...a stand up sakra nici sebavedomie...fuuu a pritom si ho musis nazbierat co najviac, aby si tam vobec vyliezla. cudny adrenalinovy sport...
09.11.2011 11:18 - otázka od janka
Otázku ani nemám, len Ti Kristínka držím palce, si super kočka, sympoška...nech sa darí v profesionálnom živote, aj súkromnom, dúfam, že Ťa bude častejšie vidieť aj na tv obrazovkách
dakujem, janka, prajem to samej sebe spolu s Tebou a Tebe prajem iba peknosti. :)
09.11.2011 11:18 - otázka od marcela
Ahoj Kristinka :) si velmi krasna zena a s Jurajom tvorite velmi pekny par :) Prezrad, ako sa mu podarilo zbalit ta? dakujem marcela
to sme sa vzajomne :)
09.11.2011 11:18 - otázka od Kika
Ahoj Kristínka! Ako sa máš? Si super herečka mám Ťa rada. Prajem veľa úspechov v živote :)
Kika, velmi pekne dakujem. Budem sa drzat Tvojich priani :)
09.11.2011 11:17 - otázka od IP Čechov
Považujete sa viac za filmovú alebo televíznu tvár? Sú tvorcovia, alebo ľudia z castingových agentúr, ktorí trvdia, že herec má niekedy tvár zaujímavú viac pre film ako pre seriál a naopak. Uvažovali ste takto nad tým? Kam by ste sa zaradili...?
ja sa, mily Cechov, za tvar nepovazujem. Neviem, ci to takto vobec na Slovensku funguje, ze sa takto triedia herci...kazdopadne aj vo filme, aj v televizii sa zjavujem a niekedy spolupracujem s tymi istymi tvorcami :) napriklad coskoro bude hotovy film Anjeli od rezisera Robka Svedu, ktory reziroval (spolu s Petrom Bebjakom) aj serial Nevinní. film a televizia sa nedaju porovnavat...kazde ma svoje vyhody a nevyhody, mile IPecko :)
09.11.2011 11:15 - otázka od Ada
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či radšej pracujete na zábavných projektoch alebo vám lepšie sedia dramatické úlohy?
ada, idealne je striedat to. aj ked robit komediu je podla mna tazsie. treba sa to naucit. ked mam vela "zabavy", zatuzim po takom tom naozajstnom "dramaticne" a zase naopak. ale radsej sa smejem, ako placem...
09.11.2011 11:13 - otázka od Alena
Ahoj Kristinka, co ta v poslednnom case najviac potesilo, a co nahnevalo? dakujem :)
teraz som od scenaristu, damaturga atd. - skratka od muza s vela funkciami dostala spravu, ze Nevinni (novy serial na JOJke) mal vcera dobre cisla, to ma potesilo. A tesi ma aj to, ze mam teraz pracu, ktora ma bavi - to je take prijemne, to sa cloveku dobre vstava :) co ma nahnevalo? taky pan, ktory mi dnes neferovo vynadal :) a nemas za co, alenka. :)
09.11.2011 11:11 - otázka od marek
Chcel by som pozravit Kristinku a poslat jej cmuk na ličko a zaželat jej vela uspechov v sukromnom živote nech jej vyjde vztah z Jurajom.:)
:)
09.11.2011 11:10 - otázka od em
Snivate niekedy o tom, zahrat si v SND? Uz ste tam niekedy hrali?
o tom som pravdu povediac nikdy nesnivala a nie som si ista, ci by to bolo vobec mozne v ramci nejakych tabulkovych zakonov, nakolko nemam vystudovane herectvo...a tym odpovedam aj na dalsiu otazku, nie nehrala, ale rada chodim na predstavenia kamaratov do SND.
09.11.2011 11:09 - otázka od peter
hm, celkom sexy... mas niekoho?
hm, dik. mam.
09.11.2011 11:09 - otázka od diana
Tato rysava je tvoja prirodzena farba? Mala si neiekedy uz aj ine vlasy?
mmm...noooo...jasne. uz aj takych 10 rokov :) tak naozajsky som taka popolava mysacia. mala som uz aj cierne vlasy, aj cervene...ale s touto farbou som sa mala narodit, len to rodica nedomysleli pri tej tvorbe :)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu