Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Štvrtá žena: Učiteľ náboženstva (52) sa oženil so žiačkou!

Clive so svojou štvrtou manželkou Zobraziť galériu (2)
Clive so svojou štvrtou manželkou

LONDÝN/BRATISLAVA - Clive Richards, učiteľ náboženstva na dôchodku, sa štvrtýkrát oženil so svojou bývalou žiačkou (18). Sivovlastý otec dvoch detí si k sebe Jessicu Andersonovú nasťahoval, keď mala len šestnásť. Nepotešil tým ani jej rodičov, ani jeho vtedajšiu ženu!

Rodičia boli zdesení, že sa ich dcéra zaplietla s človekom dosť starým na to, aby mohol byť jej dedko. Pár však vo vzťahu pokračoval a zosobášil sa v anglickom Devone v septembri minulého roku. Matku ani otčima na svadbu nepozvali.

Ich vzťah sa prevalil v roku 2008. Jessica vtedy poslala ustarostenej Frances (41) e-mail, v ktorom písala, že sa zamilovala a nasťahovala sa k jej bývalému učiteľovi. Hoci sa matka obrátila na políciu, tá bola bezmocná, keďže dcéra už dosiahla vek na to, aby sa mohla rozhodnúť sama, kde bude žiť.

Richardsova tretia manželka Julia (40) ho opustila len tri dni predtým, ako školáčka prevzala jej miesto. Podľa nej jej manžel flirtoval v škole aj s ďalšou žiačkou a má podozrenie, že jeho "priateľsvo" s Jessicou začalo, už keď mala pätnásť.

"Nemôžem uveriť, že školáčka žije teraz v mojom dome s manželom. Čo robia, môže byť legálne, ale je to morálne nesprávne," dodala.

Richards na margo svadby uviedol, že sú manželmi už naveky a nikto sa do nich nemá starať. "Clive ma nezviedol ani nezajal, nech si myslia ľudia čokoľvek. Sme len normálny pár, medzi ktorým je náhodou vysoký vekový rozdiel," vyhlásila Jessica. Informoval denník The Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu