Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Opilec roky týral družku pred očami jej dcér

Ilustračné foto
Ilustračné foto

OSTRAVA - Niekoľko rokov týral podľa polície svoju päťdesiattriročnú družku o rok mladší muž z Ostravy. Ženu bil, ťahal za vlasy a kopal. Veľakrát aj pred zrakmi dcér. Násilia sa dopúšťal aj napriek tomu, že bol za rovnaký zločin už odsúdený.

Z väzenia sa ale vrátil späť do bytu družky, ktorá uverila jeho sľubom, že sa zmenil. Náprava sa nekonala a muž opäť skončil vo väzbe.

Z väzenia sa muž vrátil pred tromi rokmi. Po krátkej dobe sa život v byte podľa polície vrátil do starých koľají. "Útoky vyvrcholili tento rok v auguste, keď žena po fyzickom útoku utiekla k susedke, ktorá privolala policajtov. Pri bití, vulgarizmoch aj ďalšom protiprávnom konaní mali byť prítomné aj dcéry poškodenej," povedala hovorkyňa.

Privolaní policajti muža prepravili na protialkoholickú záchytnú stanicu. Bol silne opitý. V krvi mal takmer dve promile alkoholu. Policajti navyše násilníka vykázali z domu a obvinili z týrania osoby žijúcej v spoločnej domácnosti. Súd na neho nakoniec uvalil väzbu.

"Zistili sme, že ženu opakovane, spravidla v opitosti, vulgárne urážal aj bezdôvodne napádal, a to často aj pred ženinými dcérami vo veku 15 a 20 rokov. Ženu bil päsťami, kopal, ťahal za vlasy," povedala hovorkyňa. Muž podľa nej dokonca družke zakazoval kontakt s kamarátkami a sledovanie televízie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu