Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Oženil sa po 17-hodinovej známosti, teraz sa bojí svokra

Nick Bond a Alex Gabrielson
Nick Bond a Alex Gabrielson

LONDÝN/LOS ANGELES - Brit Nick Bond (30) sa oženil s Američankou Alex Gabrielsonovou (23) len 17 hodín po tom, čo ju spoznal v jednom bare v Las Vegas a vylial na ňu pri tej príležitosti svoj pohárik.

Teraz má ale starosti, ako sa predstaviť rodine svojej manželky, pretože svokor je zanietený poľovník a má doma zbierku zbraní. Informoval o tom dnes telegraph.co.uk.

"Klamal by som, keby som povedal, že nemám strach," povedal Bond, ktorý sa živí ako finančný poradca. Moderátorku miestnej televízie Gabrielsonovú požiadal o ruku tri a pol hodiny potom, čo ju prvýkrát zbadal. Svadbu mali pri desaťminútovom obrade v Las Vegas a Bond svoje neveste na prst navliekol prsteň za 1600 libier.

Ženíchove obavy možno nie sú plané. Má za sebou jedno neúspešné manželstvo, ktoré skončilo po dvoch rokoch v roku 2004. Z neho má deväťročného syna Harryho a o rok mladšiu dcéru Phoebe. Počas svadobného dňa vypil desať vodiek, niekoľko tequil a pár pív. Napriek tomu si pamätá všetko. "Získal som najlepšie dievča na svete. Som najšťastnejší žijúci muž," vyhlasuje.

Pár strávil spoločne niekoľko dní, ale teraz sa musí každý vrátiť domov. V prípade Bonda je to Surrey, v prípade pani Bondovej Minnesota. Tá chce ale budúci mesiac odísť do Británie a začať si tam hľadať prácu. Až potom je na programe spoločná návšteva ženiných rodičov. "Pripadám si ako v rozprávke. Poznáme sa len krátko, ale pripadá nám to, akoby sme sa poznali odjakživa," povedala.

Bondovi rodičia nadšením nehýrili. Matka Lynda povedala, že tomu neverí, otec Peter nazval syna hlupákom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu