Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Čakal na súd, odrezal si časť genitálií!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA - Uzbek obžalovaných z brutálnej vraždy prostitútky v Prahe sa vo väzobnej cele porezal. Uviedol to server tn.cz, podľa ktorého si muž odrezal aj časť genitálií. Okrem toho mal mať údajne rezné rany aj na iných častiach tela. Dôvodom sebapoškodenia môže byť podľa serveru jeho snaha dostať sa do nemocnice, odkiaľ by mohol ľahšie utiecť.

Jedna z ďalších možných verzií je aj údajný náboženský motív. Vyšetrovaný Uzbek nedávno konvertoval na islam a sebapoškodzovanie mohlo byť výrazom akejsi obete. "Na základe rozhodnutia riaditeľa väznice sa k danému prípadu nebudeme vyjadrovať," povedal hovorca pankráckej väznice Jiří Dolejší.

Obžaloba viní uzbeckých mladíkov Chusnidina Šodijeva, Sohibeka Juldašbajeva, Naimjona Alimova a Akmala Džabarova z vraždy ukrajinskej prostitútky a pokusu o vraždu jej pasáka, ku ktorým došlo vo februári minulého roku v pražskej Vodičkovej ulici. Štvorica tiež údajne plánovala útek z väzby a vraždu justičnej stráže na Mestskom súde v Prahe. Hlavné pojednávanie s Uzbekmi, ktoré sa začalo koncom septembra, sa preto v súčasnosti z bezpečnostných dôvodov koná v budove pražského vrchného súdu. Štvoricu obžalovaných vodia tunelom, ktorý spája súd priamo s väznicou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu