Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Predstierala rakovinu, aby mala na zväčšenie poprsia a liposukciu!

SYDNEY - Neobvyklý prípad podvodu riešil austrálsky súd. Jaimi Carlinová (30) sa zodpovedala z toho, že od muža, s ktorým sa zoznámila cez internet, vylákala 35 tisíc austrálskych dolárov ( 550 tisíc korún) pod zámienkou, že má rakovinu a nutne ich potrebuje na operáciu. Za získané peniaze si ale nechala zväčšiť poprsie a urobiť liposukciu.

So ženatým mužom, ktorý si neželal zverejniť svoje meno, sa Carlinová zoznámila v roku 2006 prostredníctvom internetovej zoznamky. Mužovi, ktorý sa s ňou začal stretávať, nahovorila, že trpí rakovinou vaječníkov, chodí na chemoterapiu a nutne potrebuje peniaze na operáciu. Muž jej požadovanú sumu previedol na účet a Carlinová absolvovala plastické operácie. Pod vyhrážkou, že ich vzťah prezradí manželke a synovi však muža žiadala o ďalších 50 tisíc dolárov (785 tisíc korún).

Muž ale namiesto toho išiel na políciu, ktorá Carlinovú v marci zadržala. Súd jej udelil podmienečný trest na 20 mesiacov s podmienečným odkladom na dva roky. Nízky trest súd zdôvodnil tým, že Carlinová si uvedomuje, aký odporný čin spáchala. "Bolo to veľmi zlé, veľmi bezcitné a veľmi škaredé," vyhlásil obhajca Michael Gleeson, "a ona to vie."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu