Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Takmer 100-ročná panna stále hľadá toho pravého

(Zdroj: Jupiterimages)

SYDNEY - Hollywood si mohol natočiť film o štyridsaťročnej panne, ale jedna z obyvateliek austrálskeho Sydney ju poráža o takmer 60 rokov. Navzdory niekoľkým ponukám na sobáš, ktoré dostala, zostala Maria Caterina Reitanová, ktorá bude mať v januári 100 rokov, po celý život pannou. A akokoľvek je na túto skutočnosť hrdá, nádeje na lásku sa nevzdala, píše denník The Daily Telegraph.

Slečna Reitanová, ktorú všetci poznajú ako "tetušku Cathy", žije v dome s opatrovateľskou službou.

Najbližšie k svadbe vraj mala so svojou prvou láskou Giovannim, keď ešte nemala ani 20 rokov. Obliekla si svoje najlepšie šaty, prišla do kostola - ale jemu sa nepáčili, a tak ho pustila k vode. O pár rokov neskôr sa chcela vydať za druhého muža, do ktorého sa zamilovala. Pretože však bola najstaršia z osmich detí, rodičia jej zakázali vydať sa, aby ju udržali doma a ona mohla piecť chlieb, variť, upratovať, starať sa o zvieratá i o svojich sedem súrodencov.

Ako veriaca rímska katolíčka by sa svojho panenstva nikdy nevzdala inokedy ako počas svadobnej noci a je si istá, že vďaka tomu pôjde rovno do neba. Samozrejme to, že nikdy nepoznala muža, jej nebráni v tom, aby o nich neviedla reči so svojimi neterami.

Pokiaľ ide o lásku, verí, že nikdy nie je príliš neskoro. "Napíšte tam, že som voľná," poprosila na záver rozhovoru novinára.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu