Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Falošný lekár podával "injekcie", splodil 20 detí!

BELEHRAD - Tridsaťštyriročný Dragan Jovanović je presvedčený, že nevďak vládne svetom. Belehradský súd ho poslal na štyri roky do väzenia. Tvrdil o sebe, že je lekár a svoje pacientky liečil z údajnej neplodnosti. Ako to robil? Jednoducho s nimi súložil. Nazýval to však podávaním injekcií. Za dva roky falošný lekár priviedol do druhého stavu dve desiatky svojich pacientok. Všetky porodili zdravé deti, všetky boli šťastné.

„Prichádzali ku mne ženy z celého Srbska a chceli stále to isté, aby som im umožnil mať deti. Mysleli si, že sú neplodné. Neplodní boli ale ich manželia. Boli mladé a krásne, ale aj staré a škaredé. Všetkým som pomohol. Nikomu som nič neurobil, nikoho nezabil, nemôžete otehotnieť z čajov alebo byliniek, ale jedine od poriadnej injekcie,“ bránil sa pred súdom Jovanović.

Všetko by mu zrejme prešlo a nikto by sa nič nedozvedel, nebyť trojice ohrdnutých manželov. Napili sa na guráž a vtrhli do Jovanocićovej ordinácie. Chceli vedieť, akú zázračnú liečbu aplikoval. Keď im vystrašený samozvaný lekár prezradil svoje tajomstvo, zmlátili ho a udali na polícii. Na Jovavićovu obranu svedčilo pred súdom množstvo žien.

„Bola som vydatá desať rokov a nemali sme deti. Dopočula som sa o zázračnom doktorovi a prišla som k nemu do ordinácie. Keď mi povedal, aby som sa vyzliekla, bolo mi všetko jasné. Nebránila som sa. Bol nežný a bolo to krásne. Porodila som zdravé dievčatko, je celý doktor. Som šťastná ako nikdy.“ Ani toto dojemné svedectvo ale sudcu nijako neobmäkčilo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu