Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bývalá kráľovná krásy zomrela po páde z koňa: Zabilo ju to, čo najviac na svete milovala! Detaily hrozivej tragédie

Bývalej kráľovnej krásy a pretekárke sa stalo osudným nešťastné pošmyknutie Zobraziť galériu (2)
Bývalej kráľovnej krásy a pretekárke sa stalo osudným nešťastné pošmyknutie (Zdroj: Facebook/Jessica Whaley)

CHESHIRE - Jessica Whalley, 25-ročná bývalá kráľovná krásy, zomrela na dostihovom dvore, ktorý vlastní bývalý futbalista Liverpoolu Micheal Owen. Ten sa údajne po tom, ako sa dozvedel o jej smrti, rozplakal. Bola rešpektovanou členkou anglickej pretekárskej komunity. Nešťastné pošmyknutie pri tréningu sa jej žiaľ stalo osudným.

Jessica Whalley (25) závodila aj na slávnom Newmarkete, na mieste kde sa preteky koní konajú od roku 1622. Po rozvode svojich rodičov prepadla svojmu hobby ešte viac a bola odhodlaná vyhrávať. Po tom, čo na tréningu dokončila svoje posledné cvičenie vo vile v Cheshire, na severozápade Anglicka na trojročnom koni, spadla na zem, informoval britský Mirror. K incidentu boli privolaní aj záchranári, ktorým sa však napriek maximálnemu úsiliu mladú ženu už nepodarilo zachrániť.

Streamovacia služba Skyshowtime prináša do Bratislavy jedinečnú expozíciu (Zdroj: Ján Zemiar)

Jej tréner Hugo Palmer povedal, že zo sedadla sa doslova "zrútila". Po tom, čo sa zastavila na vrchole cvalu a mala sa vrátiť do klusu a chôdze, skĺzla z koňa a už sa nepohla. K incidentu len poznamenal: „všetky úmrtia sú hrozné, ale u 25-ročného, zdatného a aktívneho dievčaťa je to úplne neočakávané.“

Jessica Whaley bola v roku 2019 účastníčkou Miss Tourism Universe. Po tragédii stajňa Owen´s Manor House vydala vyhlásenie, v ktorom potvrdila tragickú udalosť. „S hlbokým zármutkom musíme oznámiť, že dnes ráno v práci zomrel veľmi cenný člen nášho tímu,“ napísali. Jej rodina sa vzhľadom na citlivosť prípadu odmietla vyjadriť, a požiadala verejnosť o súkromie.

Viac o téme: NehodaKoneZávodyStajneAnglickoJessica Whaley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu