Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ako by vyzerali obľúbené postavičky zo Simpsonovcov: Dostali reálne tváre! Strašidelný Bart, ale pozrite sa na krčmára

(Zdroj: 20th Century Fox Television)

NEW YORK - Ak vás niekedy zaujímalo, ako by vyzerali postavičky z obľúbeného sitkomu Simpsonovci, AI, teda umelá inteligencia to vyriešila za vás. Ponúkla naozaj ultra realistické obrázky jednotlivých charakterov. Výsledok posúďte sami.

GS Podcast #168 - PlayStation 5 Pro je na ceste a Hitmana vystrieda James Bond

The Simpsons sú najobľúbenejším sitkomom na celom svete. Obľúbená rodinka sa objavuje na obrazovkách už viac ako tri desaťročia a zabáva starších aj mladšie ročníky. Margine modré vlasy alebo prostý ale dobrosrdečný Homer a ich tri deti sú kresleným seriálom od Matta Groeninga. Dej sa odohráva v Springfielde v Oregone. Prvý diel odvysielali už v roku 1989 a odvtedy je najdlhšie vysielaným animovaným seriálom v histórii. Na Slovensku je vysielaný s českým dabingom.

Umelec Hidreley Diao však prišiel so zaujímavou myšlienkou využiť umelú inteligenciu, aby oživila jednotlivé postavy Simpsonovcov. Tá mu poskytla jedinečné foto, ako by vyzerali, ak by boli naozaj z mäsa a kostí. Výtvory zverejnil na sociálnej sieti a ľudia ho nešetrili chválou.  Diao bol tiež spokojný s výsledkom a dodal, že sa mu veľmi páčilo stvárnenie krčmára Moe Szyzlaka, Neda Flandersa a Milhousa, kamaráta Barta. Skutočný Ned Flanders bol dokonca označený za sexi chlapíka. Iní komentujúci však označili tento pokus za strašidelný.

Viac o téme: SimpsonovciSimpsonsMargeThe SimpsonsMatt Groening
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu