Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ohavný čin učiteľky: Znásilňovala psychicky chorého chlapca, lákala ho na nahé fotky a spodnú bielizeň

Sandy Carazas-Pinezová sexuálne zneužívala psychicky chorého chlapca. Zobraziť galériu (2)
Sandy Carazas-Pinezová sexuálne zneužívala psychicky chorého chlapca. (Zdroj: Facebook/sandy.pinezheredia)

NEW YORK - Bývalá učiteľka biológie Sandy Carazas-Pinezová (33) je obvinená z najmenej 12-násobného sexu s maloletým. Žena z New Yorku bola medzičasom vylúčená zo školy pre deti so špeciálnymi potrebami. Nezákonný vzťah odhalila mama 16-ročného mladíka.

Podľa správy New York Post má byť chlapec špeciálnym študentom so schizofréniou (duševná porucha často spojená s halucináciami a bludmi). Matka cituje: "Bolo to znásilnenie dieťaťa s duševnou chorobou."

Pokus o znásilnenie v pražskom metre: Pritlačil sa k žene, vyhrnul jej šaty a... to je hrozné! (Zdroj: Polícia ČR)

33-ročná Pinezová všetky obvinenia popiera. Ale veľa dôkazov poukazuje na to, že hnacou silou zneužívania bola pedagogička. Carazas-Pinezová poslala chlapcovi množstvo nahých fotografií a v aute s ním mala sex. Ku kontaktom vraj došlo aj vo vnútri budovy školy.

Správy ukazujú, aká bola 33-ročná žena dotieravá a žiarlivá. „Celú hodinu si ma ignoroval. Priznaj, že si zamilovaný do iných učiteľov! Nie som bez citov,“ napísala neplnoletému.

Keď boli útoky odhalené, pretože matka čítala komunikáciu z chatu, učiteľka sa snažila vyhovoriť. Chlapec vraj mal PIN jej mobilného telefónu, obrázky si poslal sám. Vyšetrovateľom by tiež potvrdil, že dvojica sa miluje.

Ohavný čin učiteľky: Znásilňovala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/sandy.pinezheredia)

Manžel učiteľku vyhodil

Manžel medzitým vykopol Sandy Carazas-Pinezovú z domu. Bývalá učiteľka zostala u rodičov.

Matku tínedžera hnevá, že obvinenú ešte nezatkli. „Keby môj syn nebol afroamerický chlapec a pohlavia by boli zamenené, učiteľ by bol už dávno zatknutý,“ povedala žena, ktorej meno pre ochranu maloletého nezverejnili. Deti s duševnými chorobami musia byť obzvlášť chránené pred sexuálnym zneužívaním, povedala.

Viac o téme: ŽiakUčiteľkaSexuálne zneužívanieSchozofrénia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu