Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Mladík sa vlámal do domu a potom...TENTO moment nikto nečakal: Domáci sú v šoku doteraz!

Mladík sa vlámal do domu a zaspal na gauči v obývačke.
Mladík sa vlámal do domu a zaspal na gauči v obývačke. (Zdroj: Twitter/9News Gold Coast)

COOMERA – Austrálske pobrežie patrí medzi najväčšie turistické destinácie v krajine. Okrem toho je však aj terčom pre podivínov, ktorí nemajú očividne žiadne zábrany. Jednému z nich sa to vypomstilo.

archívne video

Zlodej kradol v pivnici: S obrovským nákladom sa mu dostávalo von len ťažko (Zdroj: FB/Policie České republiky)

Keď si myslíte, že nič na svete vás už nemôže prekvapiť, na sociálnych sieťach sa objavia zábery, pri ktorých neviete, či sa smiať alebo len krútiť hlavou. Ako informuje Metro, presne takúto dilemu mali Austrálčania v meste Coomera na pobreží Gold Coast. 

Na televíznej stanici 9 News Gold Coast sa totiž odvysielalo video, ktoré poskytla istá rodina. Následne sa raketovou rýchlosťou objavilo aj na sociálnych sieťach. Išlo o raritu, ktorá v kriminálnych činoch nemá obdobu. Zlodej, ktorý sa v noci vlámal do domu na Gold Coast nebol zrejme vo svojej koži. Je možné, že bol dokonca tak na dne, že ani nechcel kradnúť. Každopádne, keď sa obyvatelia domu ráno prebudili, našli nezvaného hosťa spať na gauči v obývačke.

Zábery ukazujú telo muža v čiernom tričku a dlhých nohaviciach, ako si hovie na niekoľkých vankúšoch. Dokonca nemal ani zahalenú tvár. Prvotné teórie hovorili o tom, že muž po prebdenej noci len trafil do nesprávneho domu. Nie všetci to však považovali za vtipnú situáciu. Miestny obyvateľ, ktorého volajú "Kašmír" uviedol, že v Coomere je to bežný jav: "Pre mesto Coomera je takáto situácia úplne typická. Nestalo sa to po prvý raz," dodal. 

Viac o téme: SpánokVlámanieAustráliaGold CoastBizárCommera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu