Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Totálny šok v štúdiu: Kolaps moderátorky uprostred vysielania! Najprv úsmev a potom...

Alissa Carlson Schwartzová je televízna rosnička.
Alissa Carlson Schwartzová je televízna rosnička. (Zdroj: Instagram/Alissa Carlson Schwartz)

WASHINGTON - V americkom programe KCAL News sa odohrávali dramatické scény uprostred živého televízneho vysielania. Moderátorka počasia Alissa Carlson Schwartzová náhle skolabovala. Čo je známe o šokujúcom momente?

Veľký záujem o Alissu Carlson Schwartzovú. Americká moderátorka chcela v relácii KCAL News ako obvykle oznámiť počasie, no ani sa k tomu nedostala. Uprostred relácie zrazu skolabovala.

Kolaps v obchodnom dome, polícia musela žene poskytnúť prvú pomoc (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Moderátorka počasia KCAL News skolabovala uprostred živého vysielania

Keď sa to stalo, spolupracovníci Alissy Carlson Schwartzovej práve na ňu prepli kameru. Moderátorka sa najprv usmiala, potom sa jej zrazu prevrátili oči a narazila na stôl v štúdiu a potom sa zrútila na podlahu. Jej kolegovia si okamžite uvedomili, že ide o núdzový stav, ukončili vysielanie a zavolali záchranku, uvádza NZ Herald.

Alissa Carlson Schwartzová sa zotavuje zo svojho kolapsu

O pár hodín neskôr mohla divákov upokojiť aj samotná Schwartzová. Na Instagrame ich uistila, že sa cíti lepšie a napísala: "Ďakujem za všetky SMS a hovory. Opäť sa postavím na nohy." Dôvod jej kolapsu zatiaľ zrejme nie je známy. Stanica tiež tweetovala s aktualizáciou: "Všetci z KCAL News vám chceme poďakovať za vaše myšlienky a modlitby po tom, čo meteorologička Alissa Carlsonová omdlela počas našich ranných správ. Alissa teraz odpočíva a zotavuje sa, hovorí, že bude v poriadku."

Alissa Carlson Schwartzová v roku 2014 zvracala naživo v televízii

Ako uvádza NBC News, Alissa Carlson Schwartzová už predtým v roku 2014 prejavila zdravotné problémy v živej šou a musela zvracať uprostred relácie. Vtedy boli príčinou srdcové problémy. Tie však nemali byť dôvodom jej nedávneho televízneho kolapsu. "Tentoraz to našťastie nie je moje srdce. Mám vyše sto správ, takže ak neodpoviem, je to preto," vysvetľuje v nedávnom príbehu na Instagrame a ďakuje za všetky priania na uzdravenie.

Viac o téme: KolapsŽivé vysielaniePredpoveď počasiaAlissa Carlson Schwartzová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu