Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Falošná Barbie (24) si odpykáva doživotie za vraždu priateľa: Neuveríte, na čo sa sťažuje vo väznici

(Zdroj: profimedia.sk)

GLOUCESTERSHIRE - Abigail Whiteová (24), bývalá modelka OnlyFans známa ako "Fake Barbie", si odpykáva doživotný trest po tom, čo na smrť dobodala svojho priateľa. Z väzenia sa teraz sťažuje, že nemôže mávať manželské návštevy so strany svojho nového partnera.

Whiteovú minulý rok uznali vinnou z toho, že bodla svojho partnera a otca jej troch detí Bradleyho Lewisa. Pitva odhalila, že utrpel jedinú smrteľnú ranu hlbokú najmenej sedem centimetrov na hrudníku, ktorá prenikla do srdca. Podľa BBC bol motívom rozchod z jeho strany, po čom nasledovala hádka s tragickým koncom. 

archívne video

Streľba v jednom z petržalských bytov si vyžiadala jednu obeť, muž prevoz do nemocnice neprežil (Zdroj: Topky/Maarty)

Za usmrtenie bola Britka odsúdená na doživotie, pričom si musí odpykať minimálne osemnásť rokov, kým sa bude uvažovať o podmienečnom prepustení. Sudca Peter Donald Fraser, ktorý ju odsúdil, povedal: "Nielenže vaše tri deti vyrastú bez otca, ale vyrastú s vedomím, že ich matka zavraždila otca."

 

A controlling and violent OnlyFans model who murdered her boyfriend after he told her their relationship was over has...

Posted by NationalWorld on Saturday, October 22, 2022

Predtým, ako bola Abigail uväznená za vraždu, zarábala okolo 50-tisíc libier ročne za zverejňovanie erotického obsahu na OnlyFans, píše Bristol Post. Momentálne sa nachádza v ženskej väznici HMP Eastwood Park v Gloucestershire. Je šokovaná tým, že partneri nemajú povolený vstup do ženských väzníc. "Po svojom odsúdení som si všimla, že väznice neumožňujú prenocovanie väzneným ženám a ich partnerom," posťažovala sa pre väzenský magazín Inside Times.

 

Bradley Lewis, 22 years old was stabbed to death in his home by his girlfriend after he had broken up with her. A...

Posted by Rebecca Fox Consultancy on Friday, October 21, 2022

"Mali by brať do úvahy a zohľadňovať naše potreby a umožniť mužom a ženám, aby prenocovali spolu. Chcela by som vedieť, čo si o tom myslia ostatní väzni, keďže tu s tým súhlasí veľa dievčat." Hovorca väzenskej služby sa tento týždeň vyjadril: "Väzni vidia svoju rodinu počas denných návštev, na ktoré dohliada personál."

Viac o téme: VraždaVäzenieOnlyFansFake BarbieAbigail White
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu