Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Horor v Česku! V rieke plávalo mŕtve telo bez hlavy a genitálií: Slovák musel pred smrťou zažiť pekelné muky

Telo zavraždeného muža ležalo v rieke Berounka asi mesiac Zobraziť galériu (2)
Telo zavraždeného muža ležalo v rieke Berounka asi mesiac (Zdroj: Policie ČR)

PLZEŇ - Kriminalisti v týchto dňoch zistili totožnosť muža, ktorého telo našli okoloidúci plávať na hladine rieky Berounka v Plzni. Prípad je vyšetrovaný ako vražda a hľadajú svedkov, ktorí by im pomohli s bližšou identifikáciou obete.

„Ide o 32 ročného Slováka, a kriminalisti sa teraz obrátili na verejnosť a hľadajú svedkov, ktorí muža naposledy videli, alebo s ním boli v kontakte,“ uviedla česká policajná hovorkyňa Dagmar Brožová. Zatiaľ je iba známe, že obeť vraždy sa pohybovala v komunite bezdomovcov a polícii sa podarilo získať snímky z doby, keď bol muž nažive.

Zlodej vošiel do bytu v Bratislave priamo za bieleho dňa! Ukradol 450 eur (Zdroj: FB/Polícia SR)

Telo muža podľa expertíz ležalo v rieke asi mesiac. Všimol si ho okoloidúci pri lávke cez rieku v lokalite, ktorá sa nazýva Pecihrádek 12.januára. Podľa torza tela, ktoré našli bez hlavy a genitálií bolo jasné, že muž zomrel násilnou smrťou. Na tele muža našli dokonca bodnorezné rany a vyryté symboly a tak je predpoklad, že sa muž stal obeťou okultných praktík.

Polícia teraz potrebuje zistiť, v ktorých miestach sa muž pohyboval a s kým. Svedectvo by im mohlo výrazne pomôcť v riešení prípadu. „Pokiaľ by nám niekto vedel poskytnúť bližšie informácie k mŕtvemu, môže sa obrátiť na tiesňovú linku polície,“ dodala policajná hovorkyňa. 

Telo zavraždeného muža ležalo v rieke Berounka asi mesiac
Zobraziť galériu (2)
Telo zavraždeného muža ležalo v rieke Berounka asi mesiac  (Zdroj: Policie ČR)

Muž mal údajne pri sebe aj doklady, ale polícia chcela jeho totožnosť overiť aj pomocou testov DNA. Podľa dostupných informácii žil v schátranom dome pri železničnej trati neďaleko plzenskej teplárne. 

Viac o téme: VraždaČeská republikaPlzeňPolicie ČRBerounkaTelo bez hlavy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu