Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nehody Slovákov v zahraničí: Opitá vodička vo Švajčiarsku aj auto v plameňoch v Rakúsku

Auto skončilo v plameňoch. Zobraziť galériu (3)
Auto skončilo v plameňoch. (Zdroj: FF Völkermarkt)

THURGAU - Opitá Slovenka skončila v nedeľu pri autonehode na záhrade vo švajčiarskom Frasnachte. Nikto sa našťastie nezranil. Bez ujmy na zdraví skončila aj nehoda slovenskej rodiny v Korutánsku, ktorej sa podarilo ujsť pred ničivými plameňmi.

Opitá vodička zo Slovenska v nedeľu vo Frasnachte spôsobila nehodu. Podľa zistení polície kantónu Thurgau chcela 23-ročná žena krátko po 12.45 h odísť z priedomia na Amriswilerstrasse. Stratila kontrolu nad vozidlom a skončila vo dvore na susednom pozemku. Nikto sa nezranil a vznikli len menšie materiálne škody.

Hromadná nehoda na diaľnici D1 Spišský Štvrtok - Poprad (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Keby išlo o nepozornosť alebo šmyk, určite by ju mnohí poľutovali. Mladá Slovenska si však urobila riadnu hanbu, lebo dychová skúška na alkohol u nej ukázala hodnotu 0,71 mg/l. A to nebolo všetko! Ďalším vyšetrovaním bolo zistené, že dokonca ani nemá vodičský preukaz.

Slovenka skončila s autom na záhrade.
Zobraziť galériu (3)
Slovenka skončila s autom na záhrade.  (Zdroj: Kantonspolizei Thurgau )

Na diaľnici sa auto zrazu zmenilo na ohnivú guľu

Vážnejšiu nehodu má za sebou slovenská rodina, ktorejv nedeľu večer okolo 19.00 na diaľnici A2 v Korutánsku začalo horieť auto. Našťastie sa celej posádke podarilo dostať do bezpečia. Štyridsaťtriročný muž s rodinou zamierili na odpočívadlo a ušli pred plameňmi, informuje heute.at.

Auto úplne zničené

V priebehu niekoľkých minút auto zachvátili plamene. Hasičské jednotky z obcí Griffen a Völkermarkt prišli s 33 ľuďmi a plamene uhasili, vozidlo však úplne zhorelo.

"Horiace auto sa nám podarilo rýchlo uhasiť s použitím hasiacich prístrojov. Našťastie sa nikto nezranil," uviedol FF Völkermark. Príčina požiaru bola nejasná.

Nehody Slovákov v zahraničí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FF Völkermarkt)

Viac o téme: AlkoholNehodaŠvajčiarskoSlovenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu