Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

AKTUÁLNE V pražskom hoteli našli mŕtvu ženu (†33): Podozrivý je známy hráč pokru a je stále na úteku

Zavraždená Klára a podozrivý z vraždy
Zavraždená Klára a podozrivý z vraždy (Zdroj: Polícia ČR)

PRAHA - Klára M. (33) odišla z Liberca na služobnú cestu a vrátiť sa mala v piatok. Priateľovi však prestala reagovať na telefonáty aj správy, a tak sa začalo pátranie. Ženu našli v sobotu 4.2. zavraždenú. Podozrivý je známy hráč pokru Petr K. po ktorom polícia vyhlásila pátranie.

Modrooká blondínka naposledy telefonicky komunikovala vo štvrtok vo večerných hodinách a domov sa mala vrátiť nasledujúci deň. Keď však domov nedorazila a nereagovala na telefonáty, priateľ po nej vyhlásil pátranie. Vyšetrovatelia zostavili časovú os a zistili, že sa nachádza v centre Prahy.

Masívne zemetrasenie v Turecku (Zdroj: Profimedia)

"Policajti tu včera boli a ukazovali nám fotku nejakej blondínky, či sa u nás neubytovala," opísala situáciu jedna z recepčných v pražskom hoteli Florence. Mŕtvu ženu potom našli neďaleko, v hoteli Grandior na ulici Na Poříčí.

 

Pátráme po ozbrojeném a nebezpečném muži. Kriminalisté krajského ředitelství hlavního města Prahy pátrají po...

Posted by Policie České republiky on Sunday, February 5, 2023

Hlavným podozrivým z vraždy sa stal hráč pokru Petr K. (42), ktorý z miesta činu ušiel na vozidle zavraždenej. Polícia po ňom pátra ako po "podozrivom z násilného trestného činu, pri ktorom zomrela žena". Doteraz sa im páchateľa nepodarilo chytiť a varujú, že sa mohol dostať aj do zahraničia. "Je ozbrojený a nebezpečný, preto sa ho nesnažte zadržať ani kontaktovať", varoval policajný hovorca Jan Rybanský.

Viac o téme: HotelVraždaSlužobná cestaČeská republikaHráč pokru
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu