Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tri vraždy a samovražda: Muž zastrelil svoju rodinu, potom seba! Polícia našla v dome aj mŕtve deti

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Obrovská tragédia sa stala v Měšicích v okrese Praha-východ. Českí policajti tam našli štyroch mŕtvych ľudí. Podľa predbežných informácií ide o tri vraždy a samovraždu.

Polícia na mieste činu zasahovala v pondelok po 13-tej hodine. Na tragédiu upozornili susedia, ktorí rodinu už dlhšie nevideli. Informuje o tom blesk.cz. So vstupom do domu pomáhali hasiči a hneď na to do domu v Měšicích zamierili aj ďalší policajti vrátane krajskej kriminálky. 

"Môžem potvrdiť, že v dome v Měšicích boli nájdené štyri ľudské telá bez známok života. Na mieste pracuje krajská kriminálka, ktorá zisťuje, či došlo k násilnej smrti," uviedla pre portál v pondelok večer policajná hovorkyňa Barbora Schneeweissová. Neskôr, keď dorazila na miesto činu, informovala, že na mieste boli nájdené dve dospelé osoby a dve neplnoleté deti. 

archívne video

Vražda v Prahe, podozrivý po čine

"Podľa predbežných informácií ide o trojnásobnú vraždu a následnú samovraždu. V súčasnej dobe sa na mieste činu vykonáva obhliadka zo strany krajských kriminalistov a súdneho lekára," dodala. Vražda rodiny a samovražda mala byť spáchaná strelnou zbraňou. 

 

Viac o téme: VraždaSamovraždaČeská polícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu