Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúce zistenie zamestnancov: FOTO Kamery na záchodoch!

(Zdroj: Facebook/Tun Kyaw)

XIAMEN - Technologická spoločnosť v Xiamen v provincii Fujian na juhovýchode Číny údajne nainštalovala kamery na sledovanie zamestnancov na záchode. Podozrieva ich, že tam trávia príliš veľa času a fajčia.

Čínska spoločnosť čelí vlne kritiky za to, že nad záchodové kabínky nainštalovala kamery. Fotografie sa dostali na čínske sociálne siete a netrvalo dlho a zamestnanci spoznali spoločnosť špecializujúcu sa na výrobu lítiových batérií, informovali novinky.cz.

 

ရုံးချိန်အတွင်း ဝန်ထမ်းတွေ အိမ်သာထဲသွားပြီး ဖုန်းသုံးနေတာမျိုး မလုပ်ရဲအောင်လို့ တရုတ်ကုမ္ပဏီတစ်ခုက အိမ်သာခေါင်မိုးမှာ...

Posted by Tun Kyaw on Wednesday, September 21, 2022

Na internete kolovali dokonca nápravné opatrenia, ktoré na základe sledovania svojich zamestnancov oddelenie ľudských zdrojov zaviedlo. Dvaja zamestnanci boli prepustení a jeden dostal prísny trest.

Čínske tlačové agentúry kontaktovali spoločnosť kvôli objasneniu prípadu a tá prišla s vyhlásením, v ktorom priznala, že uniknuté fotografie zaznamenal jej sledovací systém. Doplnili však, že kamery boli nainštalované len tento rok a ich jediným cieľom bolo monitorovať fajčenie na firemnej toalete.

Pre verejnosť a komentujúcich na sociálnych sieťach je však toto vysvetlenie neprípustné. Žiadne súkromie a podľa mnohých "zaobchádzajú s ľuďmi ako so zvieratami, bez najmenšej úcty a ľudskosti", poznamenali.

Viac o téme: ZáchodyČínaSledovanie ľudíKontrola zamestnancov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu