Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Influencer (25) šialenou jazdou na motorke zabil školáka: Po náraze vyletel do vzduchu, odtrhlo mu nohu

Kamera zachytila Kruppovu šialenú jazdu Zobraziť galériu (2)
Kamera zachytila Kruppovu šialenú jazdu (Zdroj: YouTube/TV Brasil)

RIO DE JANEIRO - Toto je hororový moment, počas ktorého videli brazílskeho influencera pri prekročení rýchlosti. Bolo to len pár sekúnd predtým, ako pri smrteľnej nehode v dôsledku jeho jazdy odtrhlo nohu dospievajúcemu chlapcovi. Bruno Krupp (25) bol zachytený na bezpečnostnej kamere, ako letí po ceste na svojej motorke Yamaha v Barra da Tijuca, západne od Rio de Janeira.

Bezpečnostný záznam z kamery zachytáva, ako sa 25-ročný mladík koncom júla rútil vysokou rýchlosťou po ceste. Nič netušiaci Joao Gabriel Cardim Guimaraes (†16), prechádzal cez ulicu so svojou matkou, keď sa k nemu prirútil influencer. 

Školák vyletel pri náraze do vzduchu a dopadol zhruba o päťdesiat metrov ďalej. V dôsledku zrážky mu odtrhlo končatinu, píše Globo. Krupp išiel na svojej motorke tak rýchlo, že najprv ani nebolo možné rozoznať, či má evidenčné číslo.

Joaova zdesená matka zostala pritúlená k svojmu jedinému dieťaťu, ktoré ležalo v kaluži krvi a stratilo vedomie. Srdce drásajúce zábery ukazujú, ako vzlykala, keď držala bezvládne telo svojho syna pred príchodom záchrannej služby. Jeho nohu vložili do špeciálnej nádoby, dúfajúc, že chlapec prežije. Bol urýchlene prevezený do nemocnice Lourenço Jorge v Barra da Tijuca, kde, bohužiaľ, krátko po príchode zomrel. 

Kruppu, ktorý bol po smrteľnom náraze tiež ošetrený v nemocnici, obvinili minulú stredu ráno za spôsobenie smrti s možným úmyslom. Kým ho neprepustia zdravotníci, zostane vo väzbe v nemocnici, kde sa musí podrobiť operácii kľúčnej kosti. Odvtedy vyšlo najavo, že influencer dostal len tri dni pred haváriou pokutu za to, že nemal vodičský preukaz. Miestni tvrdili, že Krupp bol v komunite známy tým, že nebezpečne jazdil na svojej motorke. Zamestnanec kiosku, ktorý bol svedkom incidentu, povedal: "Je známy, každý víkend tu trávi. Tie hlučné motorky, prelietajú tadiaľto a keď sa za nimi obzrieme, už sú ďaleko." 

Viac o téme: NehodaSmrťMotorkaBruno Krupp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu