Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalšie záhadné úmrtie ruského vysokopostaveného manažéra: Najskôr veľa pil, našli ho v bazéne

Jurij Voronov (vpravo)
Jurij Voronov (vpravo) (Zdroj: Profimedia)

PETROHRAD - Šéfa logistickej spoločnosti, ktorá mala uzatvorené lukratívne zmluvy s plynárenským koncernom Gazprom, našli pred pár dňami mŕtveho v bazéne pri jeho dome na luxusnom predmestí ruského mesta Petrohrad.

Informoval o tom v utorok britský denník The Independent, ktorý pripomenul, že od začiatku tohto roka ide už o piate záhadné úmrtie z radov vysokopostavených ruských manažérov spojených s energetickým gigantom Gazprom.  

Prišiel o veľa peňazí

Telo Jurija Voronova so strelným poranením hlavy sa našlo 4. júla popoludní. Súdni lekári sa domnievajú, že výstrel padol medzi polnocou a 05.00 h miestneho času. Podľa záznamov z bezpečnostných kamier, ktoré preverila polícia, od 1. júla do domu nikto nevstúpil ani z neho nevyšiel. Všetky okolnosti podnikateľovej smrti sú predmetom vyšetrovania. 

Manželka zosnulého sa podľa ruských médií vyjadrila, že Jurij odišiel 1. júla do Petrohradu a predtým asi dva týždne "veľa pil". Začal vraj piť alkohol kvôli tomu, že prišiel o veľa peňazí. Šlo o dôsledok konfliktu s obchodnými partnermi a dodávateľmi, ktorí sa údajne "správali nečestne".

Viac o téme: SmrťRuskoGazpromJurij Voronov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu