Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hororové znásilnenie na Malorke: Tínedžerku (17) mal sexuálne zneužiť známy herec a hudobník

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ANDRATX - Britskú tínedžerku údajne znásilnili na dovolenkovom ostrove Malorka dvaja muži. Sedemnásťročná obeť bola potom nútená sa osprchovať, aby odstránila dôkazy, ktoré by mohli dvojicu usvedčiť zo spáchania trestného činu. Mužov zatkli a začalo sa vyšetrovanie.

Pokus o znásilnenie v pražskom metre: Pritlačil sa k žene, vyhrnul jej šaty a... to je hrozné! (archívne video)

Pokus o znásilnenie v pražskom metre: Pritlačil sa k žene, vyhrnul jej šaty a... to je hrozné! (Zdroj: Polícia ČR)

Tínedžerka povedala polícii, že k znásilneniu došlo v hoteli v obci Andratx. Jedného z útočníkov opísala ako "slávneho vietnamského herca a hudobníka", uvádza Ultima Hora. Povedala, že sa s umelcami vo veku 37 a 42 rokov stretla v neďalekej reštaurácii a začala sa s nimi stretávať. Teta dievčaťa zalarmovala políciu po tom, čo ju kontaktovala jej príbuzná. 

Polícia v utorok potvrdila, že bola privolaná riešiť údajné znásilnenie v Andratxe. Dobre informovaný zdroj uviedol: "Dvaja vietnamskí štátni príslušníci boli zatknutí v skorších hodinách v sobotu ráno a vyšetrovanie pokračuje." Dvojica bola pred pár dňami prepustená na kauciu, ale po predvedení pred vyšetrujúceho sudcu na neverejnom súdnom pojednávaní im bolo zakázané nateraz opustiť Španielsko. 

Hororové znásilnenie na Malorke:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Predpokladá sa, že Britka opustila ostrov spolu so svojou rodinou po tom, čo pred tým istým sudcom potvrdila svoje skoršie vyhlásenie pre políciu. Správy uvádzajú, že muži a dievča boli ubytovaní v samostatných hoteloch v obci Andratx a dali sa do rozhovoru v neďalekej reštaurácii. Potom súhlasila, že pôjde na miesto, kde bola vietnamská dvojica ubytovaná po tom, čo s nimi strávila istý čas na pláži. Pred výpoveďou na polícii ju vyšetrili lekári v nemocnici Son Espases v metropole Palma. 

Hororové znásilnenie na Malorke:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Stále nie je jasné, či podozriví boli na Malorke na dovolenke alebo pricestovali z pracovných dôvodov. Ani jeden z dvoch zatknutých mužov zatiaľ nebol menovaný. Okrem zákazu opustiť Španielsko boli požiadaní, aby odovzdali svoje pasy. Obaja odmietli odpovedať na otázky, keď krátko po ich zatknutí predstúpili pred vyšetrujúceho sudcu. 

Viac o téme: ZnásilnenieTuristkaTínedžerkaMalorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu