Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Putinova dcéra vraj podstúpila kontroverzný skrášľovací zákrok: Za toto mala zaplatiť tisíce eur

Katarína Tichonová
Katarína Tichonová (Zdroj: Facebook/Катерина Тихонова/Pawel Dudzik)

MNÍCHOV/MOSKVA - Dcéra ruského prezidenta Vladimira Putina v poslednom čase podnikala pravidelné lety do Nemecka. Spočiatku malo ísť o milenca, s ktorým má už dieťa, no zistilo sa, že v tom bolo aj niečo iné. Do metropoly Bavorska chodila na kozmetickú procedúru, ktorá ju stála viac ako 5000 eur.

Katarína Tichonová (35) údajne podstúpila v Mníchove niekoľko sedení a skrášľovacích procedúr, informuje ibtimes. Kontroverzné kozmetické ošetrenie, tzv. upírsky facelift, odoberie pacientovi krv, spracuje sa a vstrekne späť pod kožu. Takýmto spôsobom sa dajú odstrániť z kože vrásky. Procedúra stojí tisíce eur. Okrem faceliftu mala Tichonová podstúpiť aj vpichnutie botoxu a kyseliny hyalurónovej.

V rokoch 2017 až 2019 cestovala Tichonová do Mníchova viac ako 50-krát. Vtedy to malo byť kvôli jej partnerovi Igorovi Zelenskom (52), ktorý ešte donedávna viedol Bavorský štátny balet. Jeho riaditeľ Serge Dorny informoval, že Zelenský bol odvolaný po tom, čo odmietol odsúdiť Putinovu inváziu na Ukrajinu. 

Tichonovej a Zelenskému sa v roku 2017 narodila dcéra. Bolo to približne v čase, keď sa Katarína rozišla so svojím manželom, ruským podnikateľom a miliardárom Kirillom Šamalovom. Celé meno dcéry sa nikde neuvádza, no zistilo sa, že časť z neho je Igorevna.

Viac o téme: Vladimir PutinKatarína TichonováIgor Zelenský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu