Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Divá sviňa sa zatúlala do kozmetického salónu v Poľsku: Nastal čistý horor

Vchod, v ktorom bol diviak, obkľúčili zásahové jednotky. Zobraziť galériu (2)
Vchod, v ktorom bol diviak, obkľúčili zásahové jednotky. (Zdroj: YouTube/Music fm News)

KRAKOV - Do salónu krásy v juhopoľskom meste Krakov vošiel dospelý diviak. Vystrašený personál a niektorí zákazníci vybehli z predajne a zabuchli za sebou dvere. A potom sa to začalo. Uväznené zviera zachvátila zúrivosť a zdevastovalo interiér salónu. Na miesto dorazili zásahové jednotky aj veterinár.

Diviak sa vo štvrtok popoludní objavil neďaleko ulice Kapelanka v Krakove. V salóne krásy na tejto ulici vtedy sa nachádzalo šesť ľudí – zamestnancov a klientov. Ako uviedol hovorca mestskej polície Marek Anioł, kanec vbehol do miestnosti. Ženy utiekli a zabuchli za sebou dvere do areálu.

Nakoniec sa hasičom, záchranárom zvierat a veterinárovi podarilo kanca odchytiť a preniesť na bezpečné miesto za hranice mesta. Ako vysvetlil hovorca mestskej polície, v salóne krásy došlo k veľkým materiálnym škodám, no k zraneniam ľudí ani zvieraťa nedošlo.

Spravodajský portál TVN24.pl zverejnil amatérske video, na ktorom je diviaka vidieť za zatvorenými dverami predajne a zrejme chce vyjsť von, pričom vchod z vonku je už obkľúčený zásahovými jednotkami.

Podobne ako na Slovensku diviaky v Poľsku prichádzajú do miest čoraz odvážnejšie. V Krakove boli poskytnuté špeciálne klietky - pasce s návnadami pre tieto zvieratá. "Pomerne často dostávame správy od obyvateľov, že sa v usadlostiach pri ich bytoch objavujú diviaky," priznal Marek Anioł.

Viac o téme: útekDiviakDemoláciaKrakovKozmetický salón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu