Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pikantné detaily z procesu s bývalým premiérom Berlusconim: Sexuálne otrokyne mu osladili večery!

Silvio Berlusconi Zobraziť galériu (2)
Silvio Berlusconi (Zdroj: SITA/AP/Geert Vanden Wijngaert)

MILÁNO - V procese s bývalým talianskym premiérom Silviom Berlusconim za úplatkárstvo ho milánska prokurátorka Tiziana Sicilianová v stredu obvinila z toho, že vo svojej rezidencii ubytoval sexuálne otrokyne. "Berlusconi si zvykol systematicky spríjemňovať večery prijímaním skupín dám z háremu vo svojom dome," uviedla vo svojej obžalobe.

"Berlusconi bol muž, ktorému svet ležal pri nohách, ktorý nadviazal priateľstvo s ruským prezidentom Vladimirom Putinom, ktorý teraz zráža svet na kolená," pokračovala prokurátorka. Dnes je z 85-ročného Berlusconiho "starý a chorý muž", ktorý sa ženie za stratenou mladosťou a bojí sa smrti.

Bunga bunga párty s právnymi následkami

Stranícky líder spoluvládnej Forza Italia sa spolu s 28 ďalšími musí zodpovedať v súvislosti so svojimi "bunga bunga večierkami s mladými ženami spred viac ako desiatich rokov. Proces sa v Taliansku nazýva aj "Ruby Ter" (Ruby tri), pretože ide o tretí proces v rade škandálov z roku 2010.

Ruby Rubacuoriová
Zobraziť galériu (2)
Ruby Rubacuoriová  (Zdroj: profimedia.sk)

Označenie sa vracia ku kľúčovej osobe, eskortnej dáme prezývanej Ruby Rubacuori. Podľa tlačovej agentúry ANSA jej bývalý partner v stredu vypovedal, že od Berlusconiho ani od svojej bývalej priateľky nikdy žiadne peniaze nedostal. Muži zákona ho vinia z prania špinavých peňazí. Súd v Siene, kde Berlusconiho obvinili aj z korupcie, konzervatívneho politika v októbri 2021 oslobodil.

Viac o téme: Bunga bungaSilvio BerlusconiRuby Rubariciori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu