Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragédia počas dovolenky v Prahe: Kráska (†29) tam odletela na poslednú chvíľu, nečakane zomrela

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook - Caylee.sangels)

PRAHA - Len ťažko vyjadriť slovami to, čo prežíva rodina mladej Írky. Spočiatku sa všetko zdalo byť dokonalé. Minulý týždeň sa vybrala s kamarátmi na poslednú chvíľu na výlet do Prahy, no práve tam prišla Daire Ni Heidhinová o život. V sobotu večer sa necítila dobre a musela byť prevezená do nemocnice. Tam, bohužiaľ, zomrela.

Čo presne sa žene prihodilo, nie je ešte známe. Daire (†29) pochádzala z írskeho Dundalku a pracovala ako učiteľka detí, uvádza Irish Mirror. Obyvatelia mesta si ju budú navždy pamätať ako to "najkrajšie a najmilšie dievča". Jej priateľa to úplne zložilo a v príspevku na sociálnej sieti Facebook napísal nasledovné: "Nemôžem uveriť tomu, že to sem vôbec píšem. Mám pocit, že som uviazol v sne a musím sa z neho dostať. 

Tragédia počas dovolenky v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook - Daire Ni Heidhin )

Zlatko, urobila si zo mňa toho najšťastnejšieho muža. Nikdy som si nemyslel, že by som mohol niekoho tak milovať. Za celý ten čas, čo sme boli spolu, som sa cítil ako najšťastnejší a najmilovanejší človek na svete. Vždy som sa tak cítil, keď sme sa na seba pozreli. Navždy ťa už budem milovať."

Daire bola okrem iného aj členkou ženského tímu Dundalk Young Irelands tzv. galského futbalu. Ten sa na sociálnej sieti takisto vyjadril so zármutkom: "Trasú sa mi ruky a po tvári mi tečú slzy, keď musím písať takúto strašnú správu o náhlej smrti jednej z našich princezien. Život vie byť tak krutý. Bola ešte príliš mladá na to, aby nás opustila. Všetkým spoluhráčkam z tímu budeš veľmi chýbať."

Športový klub navyše vyzval ľudí, aby prispeli na kammpaň GoFundMe, ktorá bola vytvorená na pomoc Heidhinovej rodine. Telo zosnulej dievčiny musí byť ešte prevezené z Českej republiky do Írska. Do dnešného dňa sa podarilo vyzbierať zhruba 20 000 eur. 

 

Viac o téme: TragédiaPrahaDaire Ni Heidhin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu