Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Čech (60) sa nakazil KORONAVÍRUSOM, nasadil si Ivermektín: Dávka ako pre koňa, katastrofálne následky

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Gety Images)

PLZEŇ - Tento prípad by sa mal stať výstrahou pre všetkých, ktorí experimentujú na vlastnú päsť. Vždy sa najprv poraďte s lekárom, nech ide o akékoľvek lieky, ktoré si rozhodnete nasadiť.

Český lekár zdravotnej záchrannej služby Robin Šín z Plzenského kraja na Facebooku opísal prípad 60-ročného pacienta, ktorý sa zrejme nakazil koronavírusom, svojho lekára o tom ale neinformoval. Muž si navyše sám nasadil Ivermektín, ale s dávkovaním pre kone. Jeho zdravotný stav sa krátko po tom natoľko zhoršil, že skolaboval a upadol do bezvedomia. Pomôcť mu musela až privolaná záchranka, ktorá potvrdila, že išlo o znaky mŕtvice.

KORONAVÍRUS Muž sa liečil podľa rád na internete, teraz bojuje o ŽIVOT! Nerobte takúto chybu

Pacient nebol očkovaný proti covidu-19. Keď Šín dorazil na miesto, ako prvé si všimol lieky na stole s vyobrazením koňa. Znepokojujúce bolo aj to, keď rodinu požiadal o nasadenie respirátorov, no tá zostala prekvapená.

 

Pacient bol po prvotných ošetreniach prevezený do nemocnice. Tam sa len potvrdili slová záchranárov, že skutočne išlo o prekonanie mŕtvice. Viaceré vedecké štúdie pritom už jasne dokázali, že Ivermektín nemá žiadny efekt na liečbu ochorenia COVID-19. Robin na záver skonštatoval, že v budúcnosti bude mať tento starší pán kvôli experimentu možné neurologické problémy.

Viac o téme: MŕtvicaKoronavírusCOVID-19Ivermektín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu