Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rodičia mali utýrať syna (†6) na smrť: Otrasné VIDEO posledných chvíľ jeho života, nikto ma nemá rád!

Arthur je na videu slabý a plače Zobraziť galériu (3)
Arthur je na videu slabý a plače (Zdroj: Youtube/Ahava Jerusalem)

SHIRLEY - Stalo sa to v lete minulého roku. V jednom z domov v meste Shirley vo Veľkej Británii bolo počuť plač malého chlapca. Nevedno, prečo zaspal v obývačke vedľa veľkého kresla. Všetko ale zachytil detský monitor. Upozorňujeme, že video nie je vhodné pre osoby s citlivou povahou.

Šesťročný Arthur Labinjo-Hughes sa vlani 16. júla zobudil v obývačke a snažil sa zo seba zhodiť ľahkú perinu, ktorou bol prikrytý. Na videu je ale jasne vidieť, aký je slabý, pretože to nedokáže urobiť. O pár hodín neskôr zomrel na ťažké poranenia hlavy. 

Rodičia mali utýrať syna
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Rozsudok súdu v Coventry bol ešte desivejší. Chlapec mal byť už niekoľko týždňov fyzicky týraný zo strany svojho otca Thomasa Hughesa (29) aj nevlastnej matky Emmy Tustinovej (32). Prokurátor Jonas Hankin na súde uviedol, že celá situácia vyvrcholila zrejme jedným z útokov, ktorý sa stal nakoniec pre Arthura smrteľným. Rodičia boli obvinení z vraždy a z viacnásobného pokusu o týranie svojho dieťaťa. 

Rodičia mali utýrať syna
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Pár nechal v rozhorúčenom aute dve deti a psa: Teraz majú problémy s políciou

Nikto ma nemá rád!

Pred súdom obaja odmietli, že by sa niekedy pokúsili o týranie Arthura. Na súd sa však dostala už spomínaná nahrávka z detského monitora, na ktorej je vidieť, aký je chlapec nevládny a nedokáže zdvihnúť svoj paplón. Navyše bolo zrejmé, že celú noc spal sám na podlahe vedľa kresla. "Arthur sa najprv prebudil a chcel vstať z postele. Vyzerá to tak, že sa snaží poskladať perinu, no je vidieť, že plače a má problém stáť rovno na nohách. Perinu potom ťahá za sebou. Na konci záznamu jasne počuť, ako s plačom kričí, že ho nikto nemá rád, a keď sa snaží prejsť na druhú stranu miestnosti, evidentne kríva na jednu nohu." Okrem iného sa na súd dostala aj informácia, zrejme od susedov rodiny, že chlapec zvykol nosiť to isté oblečenie aj päť dní za sebou. Je teda zrejmé, že rodiča zanedbávali starostlivosť o svojho syna. Súdne pojednávanie pokračuje. 

VIDEO nie je vhodné pre osoby s citlivou povahou 

Viac o téme: ChlapecTýranieVraždaArthur Labinjo-Hughes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu