Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Diabolský plán na vraždu manželky: Žena pokojne spala, keď jej muž urobil niečo poriadne ohavné!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

NAÍ DILLÍ - Indický najvyšší súd hovorí o trende smerom k vraždám hadím uhryznutím: Dvadsaťosemročný muž nechal svoju ženu uhryznúť jedovatou kobrou, keď spala. Teraz musí ísť do väzenia.

Muž v Indii bol odsúdený na doživotie za zabitie manželky uhryznutím kobrou. Podľa medializovaných informácií z rozsudku vyplýva, že 28-ročný muž nechal svoju ženu uhryznúť silno jedovatým hadom, keď spala. Sudca uložil dva doživotné tresty, pretože obžalovaný sa už predtým pokúsil zabiť 25-ročnú ženu vretenicou retiazkovou, informoval portál „Live Law“. Prokuratúra žiadala trest smrti.

VIDEO Dohra vraždy, ktorá otriasla Britániou: Policajt znásilnil krásnu Sarah (†33) a spálil jej telo!

Muža vlani zatkli v južnom štáte Kérala. Rodina obete ho obvinila z toho, že predtým na nich vyvíjal tlak kvôli venu. Vyšetrovanie ukázalo, že obvinený si jedovaté plazy požičal od zaklínača hadov. Počas výsluchu sa muž údajne priznal.

Diabolský plán na vraždu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Z vraždy hadom sa stáva trend

Indický najvyšší súd nedávno varoval pred trendom k vraždám hadím uhryznutím v krajine v súvislosti s ďalším prípadom z roku 2019 v štáte Rádžasthán. Išlo o ženu a jej milenca, ktorí boli zatknutí pre podozrenie zo zabitia svokry kobrou.

Podľa Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) v Indii v dôsledku útoku hadom zomrie každý rok približne 58-tisíc ľudí (toto číslo je na celom svete až 138-tisíc). Takzvaná „veľká štvorka“ je zodpovedná za takmer všetky úmrtia v regióne. Okrem vyššie spomenutej kobry a vretenice retiazkovej k nim patrí aj bungar modrastý a vretenica pávia.

Viac o téme: HadVraždaKobraDoživotieIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu