Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hrôza v Kolumbii: Češka Anna (†25) dovolenkovala s priateľom, zastrelili ju cestou do hotela!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.cz)

MEDELLIN/PRAHA - Polícia v kolumbijskom regióne Antioquia oznámila smrť 25-ročnej Anny T. z Českej republiky, ktorú vyšetruje ako vraždu. Informujú o tom miestne spravodajské weby. Turistku podľa nich niekto zastrelil, keď sa v noci na sobotu vracala do hotela, kde bola ubytovaná. České ministerstvo zahraničia potvrdilo, že v Kolumbii zomrela žena z Česka, ale bližšie informácie k okolnostiam jej smrti úrad neuviedol.

Muž bez rúška zastrelil brigádnika, ktorý mu nechcel predať pivo: Alex (†20) si len chcel zarobiť na vodičák!

"Môžeme potvrdiť smrť češkej občianky v Kolumbii. Príčinu úmrtia vyšetruje tamojšia polícia," oznámila ČTK Mariana Wernerová z tlačového oddelenia ministerstva zahraničia. "Zastupiteľský úrad je v kontakte s rodinou obete," doplnila.

Telo Češky sa našlo neďaleko obce Jardín južne od mesta Medellín. Zavraždená sa tam zdržiavala spoločne s mužom britskej národnosti Joshuom Truckom Knoxom, ktorého niektoré médiá označujú ako jej partnera. Denníka El Tiempo na svojom webe uvádza, že podľa prvých zistení žena v piatok večer opustila farmu neďaleko uvedenej obce "po tom, čo sa s priateľom pohádala". "Ale na ceste (späť do hotela) ju niekto uprostred noci viackrát strelil," pokračuje El Tiempo.

Zabitá Češka bola podľa médií v Kolumbii na dovolenke, v čase smrti sa tam zdržiavala už dva týždne. Britovi, ktorý ju na ceste sprevádzal, sa nič nestalo, a muž spolupracuje s vyšetrovateľmi. Polícia zatiaľ neoznámila, čo by mohlo byť motívom vraždy. Podľa El Tiempo sa česká turistka mohla stať obeťou prepadnutia.

"Vykonávame výsluchy a preverujeme trasu, ktorú pred smrťou absolvovala," uviedol v sobotu regionálny policajný veliteľ Gustavo Franco. Dodal, že telo obete bolo odovzdané súdnym lekárom v Medellíne.

Viac o téme: SmrťVraždaTuristkaKolumbiaČeška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu