Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mala to byť školská rada o COVIDE: Matka spôsobila škandál, nikdy som nemala análny sex!

(Zdroj: Youtube/KJ Productions 713)

AUSTIN - Zasadnutie školskej rady v meste Austin v americkom štáte Texas nabralo na podivných obrátkach po tom, ako jedna z prítomných matiek vstala a začala rozprávať o knihe zo školskej knižnice pojednávajúcej o pikantných záležitostiach.

Stretnutie členov školskej rady sa malo pôvodne venovať pandémii ochorenia COVID-19, v istom momente ale nabralo naozaj nečakaný spád. Jedna z matiek Kara Bellová totiž vstala, aby sa posťažovala na knihu, ktorú škola požičiava v miestnej knižnici. Pod názvom "Out of Darkness (Von z temnoty) pojednáva o veciach určených skôr pre dospelých než pre neplnoleté deti. Kara z nej prečítala aj úryvok, ktorý má naozaj takmer až pornografický charakter. 

"Nechcem, aby sa moje deti učili na strednej škole o análnom sexe. Nikdy som nemala análny sex. Nikdy nechcem mať análny sex. Nechcem, aby moje deti niekedy praktizovali análny sex. Chcem, aby ste sa sústredili na vzdelávanie našich detí," adresovala nahnevaná matka svoje slová prítomným zástupcom školy. 

Spomínaná kniha je dielom oceňovanej americkej autorky Ashley Hope Perezovej, ktorá sa venuje tvorbe pre mladých. Je o milostnom pomere medzi afroamerickým chlapcom a americkým dievčaťom z mexickými koreňmi, ktorý sa odohráva na pozadí explózie na škole v Novom Londýne v Texase. Pri nešťastí vtedy zahynulo takmer tristo žiakov a učiteľov. Zdá sa, že Bellovej sťažnosť bola vypočutá, pretože krátko po jej bizarnom vystúpení na školskej rade miestne školy stiahli knihu zo svojich knižníc. 

Viac o téme: SexKoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu