Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce skupinové znásilnenie: Muži zneužili dievča (11) pred očami spútanej sestry

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

GORAKHPUR - Barbarský zločin! Uprostred noci vniknú dvaja muži do domu a zaútočia na dve malé dievčatá. Pod hrozbou smrti zneužijú 11-ročné dievča a po hororovom čine utečú.

Opäť prišla z Indie šokujúca správa o krutom znásilnení. Podľa medializovaných informácií sa incident stal 12. septembra v dedine v indickom okrese Gorakhpur, ale na verejnosť sa dostal až vtedy, keď sa otec obete prihlásil na polícii.

Dievča bolo znásilnené dvoma mužmi, ktorí si tiež vzali za rukojemníka mladšiu sestru obete, keď sa pokúsila volať o pomoc. Otec, maliar, ktorý pracuje mimo dediny, obvinil zo zločinu dvoch miestnych obyvateľov. Ako píše hindustantimes.com, polícia už oboch obvinených zatkla.

Horor v turistickom raji: Britku (50) v bezvedomí znásilnil na ulici na Malorke, pred svedkami!

Sestry, ktorých matka zomrela pred dvoma rokmi, bývali u starých rodičov. V noci 12. septembra sa obvinení vlámali do ich domu a po schodisku sa dostali na druhé poschodie, kde sestry spali.

Keď sa jedno dievča prebudilo a pokúsilo sa volať o pomoc, dvojica sa jej vyhrážala zabitím tým, že sa ju pokúsila zhodiť z terasy. Potom mladšej sestre nasadili putá a staršiu pred útekom znásilnili. Nasledujúci deň dievčatá zavolali otcovi a informovali ho o incidente, načo šiel na políciu a oznámil hrozný zločin. Zatiaľ nie je jasné, či bude vznesené obvinenie.

Viac o téme: DievčatáVyšetrovanieIndiaSkupinové znásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu