Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Otravuje mimozemšťanom, teraz narazil: Mastný rozvod! Exmanželka šéfa Alzy má dostať rozprávkové výživné

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Meno Aleš Zavoral (44) na Slovensku asi mnohým ľuďom nič nepovie, keď sa však povie Alza.cz, to už je iná káva. A tento muž je práve zakladateľom spomínanej spoločnosti. Nie sú to však obchody, z ktorých má úspešný a bohatý Čech v súčasnosti ťažkú hlavu. V piatok pražský súd totiž konečne vyriekol verdikt a svojej exmanželke Lidiji (39) musí doplatiť výživné a zaplatiť aj súdne trovy. Boj sa však ešte nekončí. Na svoju bývalú ženu podal hneď tri žaloby.

Obrovský škandál Billa Gatesa: Prehovorili zamestnanci, pomer s inžinierkou, predstieraj, že sa to nestalo!

Nie je jasné, či je rozsudok už právoplatný, no aj tak sa nesie v neprospech Aleša Zavorala, ktorého majetok časopis Forbes odhaduje na 18 miliárd českých korún (cca 705 miliónov eur) a zaradil ho na 12. priečku najbohatších Čechov. Zakladateľ on-line obchodu známeho svojimi reklamami s otravným zeleným mimozemšťanom s piskľavým hlasom, sa neukazuje na verejnosti, no jeho exmanželka v rozhovore s info.cz predsa len čosi poodhalila z ich niekdajšieho súkromia.

Lidija Zavoralová
Zobraziť galériu (3)
Lidija Zavoralová  (Zdroj: profimedia.sk)

So svojím manželom sa mala zoznámiť v čase, keď pracovala pre spoločnosť Intel, čo bolo medzi rokmi 2010-2011. Intel vtedy s Alzou spolupracoval a Zavoral ju vraj oslovil cez Facebook, napísal český Blesk. Manželstvo však nemalo šťastný koniec a Zavoralová koncom mája 2019 podala žiadosť o rozvod.

"Nič som od Aleša vlastne nechcela. Len aby ma nechal ísť," uviedla pre info.cz s tým, že si myslela, že sa rozvod potiahne maximálne pár mesiacov. Nakoniec všetky štyri deti (3,4,6 a 8 rokov) dostal do starostlivosti jej manžel Aleš a súdne pojednávania sa nezaobišli bez nepríjemného prepierania ich rodinného života. Lidija od exmanžela teraz požadovala aspoň vysoké výživné, ktoré chce použiť na to, aby získala svoje deti naspäť. A zdá sa, že uspela zatiaľ aspoň v otázke peňazí.

Otravuje mimozemšťanom, teraz narazil:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Sudkyňa rozhodla, že miliardár musí doplatiť svojej exmanželke výživné vyše milión korún a zároveň má zaplatiť súdne náklady. Zavoralová však pre INFO.cz uviedla, že manželský spor ešte zrejme nie je na konci. Zavoral na ňu mal podať hneď tri žaloby. Jednou z nich je aj žaloba za porušenie dobrých mravov," dodal Blesk.

Viac o téme: Rozvod AlzaAlex ZavoralLidija Zavoralová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu