Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

KORONAVÍRUS Muž sa vysmieval z vakcín na covid: Prišla krutá rana, skončil na lôžku a zakrátko zomrel!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Sociálne siete sú niekedy na škodu a ostane na nich to, čo ste dlhé mesiace presadzovali, no nakoniec sa všetko zmení. Príklad tragického prípadu, no s výrazným poučením priniesol Kalifornčan Stephen Harmon, ktorý sa vo svojich príspevkoch vysmieval z vakcín na koronavírus. Nemilosrdný osud však priniesol covid aj priamo do jeho tela, na ktorý zakrátko zomrel!

Prípadu sa venovala aj zahraničná BBC. Harmon bol členom skupiny Hillsong, vysmieval sa z vakcín proti koronavírusu a čas si krátil aj tým, že vyrábal vtipy o tom, ako žiadnu vakcínu proti aktuálnej chorobe nedostal. "Mám 99 problémov, ale vakcína medzi nimi nie je,“ tvrdil ešte za života tento muž.

Smrť si naňho počkala na lôžku

Muž nakoniec skončil so zápalom pľúc a diagnózou Covid-19 v nemocnici mimo Los Angeles. V stredu minulý týždeň však svoju životnú púť skončil na lôžku, kde zomrel.

Muž dokonca trávil svoje posledné chvíle na lôžku tým, že sa fotil v nemocnici a sledovateľom na svojom Twitter účte poskytol pohľad na jeho boj s ochorením. "Prosím, modlite sa za mňa, všetci, naozaj ma chcú intubovať a dať na ventiláciu,“ píše sa v jednom z jeho posledných tweetov. "Neviem, kedy sa zobudím, prosím, modlite sa,“ stihol ešte dodať Harmon.

Ani lôžko ho k vakcíne nepresvedčilo, spoliehal sa na vieru

Muž dokonca aj posledné hodiny pred svojou smrťou tvrdil, že sa nenechá pichnúť vakcínou a spolieha sa na náboženstvo a vieru, ktoré ho ochránia. Pred skonom dokonca zdieľal memy o tom, že verí Biblii pred najlepším americkým expertom na choroby doktorom Anthonym Faucim. V Kalifornii pritom došlo v posledných týždňoch k nárastu prípadov ochorenia Covid-19, pričom väčšinu z tých, ktorých previezli do nemocnice, sú neočkovaní.

Viac o téme: úmrtieKoronavírusStephen Harmon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu