Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z premietania hororu v kine sa stal skutočný horor: V kine zastrelili tínedžerku (†18)!

Rylee Goodrichovú pravdepodobne zastrelil Joseph Jiménez. Zobraziť galériu (3)
Rylee Goodrichovú pravdepodobne zastrelil Joseph Jiménez. (Zdroj: Instagram/ ryleegoodrich, SITA (Corona Police Department via AP))

CORONA - Dva dni po tom, čo bola v kine v Kalifornii zastrelená žena a jej spoločník bol vážne zranený, polícia zatkla údajného páchateľa. Vražedná zbraň sa našla v dome 20-ročného mladíka.

Polícia zatkla podozrivého po smrteľnej streľbe v kine v americkom štáte Kalifornia. Reč je o 20-ročnom Josephovi Jiménezovi, ktorý žije asi tri kilometre od miesta činu, ako informuje denník San Bernardino Sun. Polícia v meste Corona v stredu (miestneho času) oznámila, že v jeho byte bola nájdená zbraň rovnakého kalibru ako vražedná zbraň.

Ďalšia obeť tornáda na Morave? Strašidelné detaily smrti učiteľky Marie! Zrútil sa na ňu dom

Postrelený Anthony Barajas
Zobraziť galériu (3)
Postrelený Anthony Barajas  (Zdroj: Facebook/ itsanthonymichael)

Policajti začali vyšetrovať prípad vraždy po tom, ako v pondelok v kine zastrelili 18-ročnú Rylee Goodrichovú a 19-ročného Anthonyho Barajasa vážne zranili. Oboch strelili do hlavy. Okrem strelnej zbrane vyšetrovatelia pri prehliadke bytu podozrivého našli aj ďalšie stopy. V Jimenezovom aute sa tiež nachádzala Goodrichovej peňaženka. Vyšetrujú ho pre vraždu, pokus o vraždu a lúpež. Bola stanovená kaucia vo výške dvoch miliónov dolárov.

Pozerali horor

Dvaja mladí ľudia boli na premietaní hororu „The Forever Purge“. Po predstavení ich našiel zamestnanec kina. Žena zomrela na mieste činu, muža previezli do nemocnice. Polícia hovorí o „ohavnom zločine“. Na filmovom premietaní sa zúčastnilo iba šesť ľudí. Jedným z nich bol Jimenez. Polícia teraz hľadá ďalších troch ľudí, ktorí si horor pozreli.

Kino, v ktorom došlo k streľbe
Zobraziť galériu (3)
Kino, v ktorom došlo k streľbe  (Zdroj: Google Maps)

Spočiatku nebolo známe, či sa zločin stal počas alebo po skončení filmu. Podľa polície je aj motív nejasný. Útok podľa všetkého nebol vyprovokovaný. Svedecké výpovede viedli vyšetrovateľov k vypátraniu údajného páchateľa.

Ako hovorí sused, Jimenez je vo svojom okolí známy ako zvláštny chlapík, ktorý „by vás mohol vydesiť, ak by ste ho nepoznali“. Údajne stál občas uprostred ulice a odmietal zísť z cesty, zatiaľ čo hľadel na vodičov. Podozrenie, že Jimenez patrí do gangu, sa nepotvrdilo.

Viac o téme: KinoVraždaHororCoronaRylee GoodrichJoseph Jiménez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu