Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Apokalypsa na diaľnici: Stovky áut zasiahlo silné krupobitie, z toho pohľadu je až do plaču!

(Zdroj: YouTube/Corriere della Sera)

PARMA - Včera popoludní došlo k uzavretiu talianskej diaľnice A1 v úseku medzi Parmou a Fiorenzuolou v dôsledku silného krupobitia, po ktorom skončili stovky automobilov poškodené či zničené. Ako ukazujú viaceré videá, rozsah škôd bol naozaj veľký.

FOTO Divoké počasie vydesilo cestujúcich pri lete z Milána: Takto krúpy poničili obrovské lietadlo!

Osobné aj nákladné autá, ktoré prechádzali úsekom diaľnice počas nepriaznivého počasia, majú podľa portálu ilrestodelcarlino.it vážne poškodené čelné sklá, ale aj karosérie, keďže došlo k viacerým reťazovým nehodám. Vozidlá sa nahromadili v strede vozovky v snahe uniknúť krupobitiu. Niekoľko osôb bolo ľahko zranených úlomkami skla.

Včerajšia búrka s vetrom, dažďom a krupobitím spôsobila rozsiahle škody a zranenia aj v provinciách Reggio Emilia a Modena. Diaľnicu medzi Parmou a Fiorenzuolou v smere na Miláno znovu otvorili až po troch hodinách, okolo 19.30 h. Uzavretie bolo nevyhnutné kvôli práci zásahových vozidiel a odtiahnutiu zničených áut, ktoré už neboli schopné jazdy.

V provinciách Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna a Ferrara spôsobila pondelková popoludňajšia búrka s krupobitím miliónové škody vrátane škôd na úrode a poľnohospodárskych zariadeniach.

Viac o téme: AutáDiaľnicaBúrkaKrúpyKrupobitieA1Parma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu