Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hrôza v reštaurácii v Česku: Malé dievčatko pohryzol pes bez náhubku, majiteľka bola opitá!

Pes zaútočil v reštaurácii na dieťa. Zobraziť galériu (2)
Pes zaútočil v reštaurácii na dieťa. (Zdroj: Polícia ČR)

OSTRAVA - V Ostrave v jednej reštaurácii došla k dramatickým momentom. Pes tam v detskom kútiku dohrýzol malé dieťa. Majiteľka (34) psa bude mať problém, pretože jej zviera nebolo uviazané a nemalo ani košík. Dieťa muselo absolvovať operáciu.

I keď sa incident odohral ešte koncom mája v Ostrave-Zábřehu, policajná hovorkyňa Eva Michalíková o ňom informovala až teraz, píšu novinky.cz.

"Počas svojej návštevy v krčmičke si mala zájsť na toaletu či objednať pitie, a teda psa nemala pod neustálym dohľadom. Lenže pes nebol riadne zaistený a nemal náhubok," uviedla o majiteľke hovorkyňa polície.

Matka strieľala po štekajúcom psovi: VIDEO Stalo sa však niečo, čo nečakala!

Onedlho na to prišla do reštaurácie aj matka s dcérou. Dieťa sa chcelo k psovi priblížiť, ale ten ju pohryzol. Ako píšu novinky.cz, ozval sa plač. Jeden zo svedkov incidentu zavolal záchranku. Dievča muselo absolvovať operačný zákrok.

Polícia Českej republiky,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Policie České republiky)

Na miesto dorazili aj policajti: "Pes už mal nasadený náhubok, ktorý však pred incidentom preukázateľne nemal. Majiteľka psa s policajtmi na mieste nespolupracovala, jej orientačná dychová skúška ukázala takmer dve promile alkoholu v dychu," informovala Michalíková.

Žene teraz hrozí až rok väzenia za ublíženie na zdraví z nedbanlivosti. Podobné prípady nie sú výnimočné uviedla hovorkyňa: "Aj v rodinnom prostredí i pri návšteve dochádza k takýmto nešťastným udalostiam, ktoré zasiahnu vo väčšine prípadov deti," uviedla Michalíková.

Viac o téme: PesDieťaPolícia útok Ostrava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu