Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Britka sa nechala pozvať na pár drinkov: Najhoršia noc jej života! Na horor sa nedá zabudnúť

Páchatelia dostali vysoké tresty Zobraziť galériu (5)
Páchatelia dostali vysoké tresty (Zdroj: Met Police)

LONDÝN - Štyria muži, ktorí znásilnili ženu pri desivom 90-minútovom útoku po opustení nočného klubu, boli uväznení dokopy na 71 rokov. K incidentu došlo 12. augusta 2017. Na tento dátum neblaho spomína ich obeť, ktorá sa však nenechala zastrašiť a po spolupráci s políciou, sa jej dostalo zadosťučinenia aspoň vo forme potrestania vinníkov.

HOROR pre televíznu moderátorku: FOTO Pred zrakom syna ju mlátil a škrtil sexuálny útočník

Štvorica mužov bola v tom čase spolu v nočnom klube v Londýne. Na zázname z bezpečnostnej kamery bolo vidno, ako jeden z páchateľov, Octavian Lupu, sa priblížil ku skupinke žien, potom s budúcou obeťou začal tancovať a kupoval jej drinky. Informovala metropolitná polícia.

Octavian Lupu
Zobraziť galériu (5)
Octavian Lupu  (Zdroj: Met Police)

Žena, ktorej meno nebolo zverejnené, chcela ísť domov, no jej mobil nefungoval, a tak odišla z podniku preč s Lupuom, ktorý sa ponúkol, že jej zavolá taxík. Obeť si spomína, ako bola usadená na zadné sedadlo auta so štyrmi mužmi, ktorí ju odviezli do nejakého domu, kde ju opakovane všetci znásilňovali. Útok trval približne 90 minút. 

Dmitri Ceban
Zobraziť galériu (5)
Dmitri Ceban  (Zdroj: Met Police)

Po ohavnom čine vrátili obeti jej oblečenie a zabezpečili taxík, ktorý ju odviezol domov. Podarilo sa jej však dostať do nemocnice, kde kontaktovala políciu, ktorá za ňou prišla a začala s vyšetrovaním. Dôstojníkom pomohli pri vypátraní páchateľov zábery z kamier vo vnútri klubu. Následne zatkli štyroch mužov, ktorí však svoj čin popierali a každý prišiel s vlastnou verziou príbehu.

Andrei Rotaru
Zobraziť galériu (5)
Andrei Rotaru  (Zdroj: Met Police)

„Počas mojej kariéry je to jeden z najhorších útokov, s ktorým som mala dočinenia, a zaslúžia si také dlhé tresty odňatia slobody,“ uviedla detektívka Angie Meadowsová, ktorá pracovala na vyšetrovaní.

Alexandru Cimbir
Zobraziť galériu (5)
Alexandru Cimbir  (Zdroj: Met Police)

Korunný súd v Isleworthe teraz uznal všetkých mužov vinných zo znásilenia a rozhodol, že Octavian Lupu (31) si odpyká za mrežami 20 rokov. Andrei Rotaru (25) dostal 17 rokov, Alexandru Cimbir (40) vyfasoval 18,5 roka a Dmitri Ceban (28) si posedí 16 rokov.

Viac o téme: ZnásilnenieSúd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu