Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dievčatko (6) sa hralo v mori: VIDEO Zrazu sa obzrelo a to, čo zbadalo, ho úplne vystrašilo!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Good Morning America)

HONOLULU - Anela Rezentesová s matkou Sheri navštívili minulú nedeľu vyhľadávanú Kamala pláž na Hawaii. Pokým sa dievčatko hralo a kúpalo v plytkej vode pár metrov od brehu, jej matka si ho natáčala na mobilný telefón. Zrazu len videla, ako jej dcérka vybehla s hysterickým krikom z vody.

VIDEO Študentka na Bali chytila do dlane krásneho tvora: Netušila, že sa zahráva s krutou smrťou!

„Videla som žraloka. Nevšimla som si, že je za mojím chrbtom... Skutočne som sa bála," opísalo dôvod svojej vyplašenej reakcie dievčatko. Našťastie sa mu podarilo vyjsť z vody bez ujmy na zdraví. Jeho matka v relácii Good Morning America (GMA) uviedla, že si neuvedomovala, čo sa stalo. Iba všetko pustila a pribehla k svojej dcérke. Žraloka si vôbec nevšimla.

Dievčatko (6) sa hralo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Good Morning America)

Odborníci sa pre KHON vyjadrili, že išlo pravdepodobne o žraloka čiernohrotého, ktorý sa živí rybami, plávajúcimi v plytkých vodách, najmä vtedy, keď je teplé počasie. Je nepravdepodobné, že by predátorovým cieľom bola Anela. Vo všeobecnosti sú tieto žraloky skôr plaché, ale pri kontakte s ľuďmi, ak sú práve na love, sa môžu správať agresívne.

"Som veľmi rada, že v ten deň odišla so všetkými 10 prstami na dvoch rukách,“ uviedla matka v rozhovore pre GMA."Myslím, že naozaj existujú anjeli, ktorí dozerajú na môjho anjela," dodala.

Viac o téme: MoreŽralokHawaiiAnela Rezentes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu