Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Záhadná smrť: Strela do hlavy! Zhrozená kamarátka našla v posteli mŕtvu modelku (†29)

Modelku našli s prestrelenou hlavou.
Modelku našli s prestrelenou hlavou. (Zdroj: Instagram/ jeegler)

RIO DE JANEIRO - Jessyca Eglerová je mŕtva. Modelku našli bez života v posteli so strelným poranením hlavy. Keď došlo k nehode, Brazílčanka bola na dovolenke u kamarátky. Vyšetrovania stále prebiehajú.

Lekár odsával žene (†34) tuk a upravoval viečka: Namiesto omladnutia smrť počas kozmetickej operácie!

Priateľka Jessycy Eglerovej sa zobudila na hlasný výstrel

21. apríla 2021 okolo 7. hodiny ráno mladú ženu v jej dome v brazílskom Balneario Camboriu prebudil hlasný výstrel. Srdce jej bilo až v krku, znepokojene sa postavila, aby skontrolovala, či je všetko v poriadku. V tom čase hostila svoju priateľku Jessycu, 29-ročnú modelku, ktorú práve opustil jej priateľ. Jessyca sa od rozchodu úplne zmenila. U priateľky mala prísť na iné myšlienky. Teraz je však už na to neskoro.

Jessyca je mŕtva v posteli - zbraň vedľa nej

Jessycina priateľka otvorila dvere do hosťovskej izby a najšla mladú ženu mŕtvu v posteli. Všade je krv a vedľa mŕtvej priateľky je zbraň. Kaliber 380. Jessicina priateľka zavolala políciu.

Polícia začala vyšetrovanie - vyšetruje miesto činu

Ako informuje denník Daily Star, polícia začala vyšetrovanie s cieľom zistiť, či je smrť Jessycy Eglerovej výsledkom samovraždy alebo trestného činu. Hovorca polície Jubert dos Santos vysvetľuje, že budú „analyzovať všetky stopy“, aby „pochopili dynamiku situácie“. Cieľom je „zistiť, či ide o samovraždu alebo inú príčinu“.

S priateľkou Jessycy sa zaobchádza ako so svedkom

Podľa dos Santosa bola v tejto chvíli Jessycina priateľka označená za svedka. Vyšetrovateľom povedala, že zosnulá sa len nedávno odlúčila od svojho priateľa a v dôsledku rozchodu sa „správala inak“. Rodina Jessycy zatiaľ prípad nechcela komentovať.

Policajná šéfka Luana Backesová uviedla, že v prípade, že sa ukáže, že bola Jessyca obeťou trestného činu, dôjde k vyhláseniu polície.

Viac o téme: ModelkaSmrťStrelaBrazília
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu