Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

KORONAVÍRUS Polícia neverila vlastným očiam: MEGAluxusný byt ukrýval hniezdo nerestí!

Boulevard Foch v Paríži Zobraziť galériu (3)
Boulevard Foch v Paríži (Zdroj: Getty Images)

PARÍŽ - Luxusný byt v centre Paríža ukrýval nelegálne hniezdočko hazardu a pôžitkov, ktoré fungovalo od marca vo dne aj v noci aj cez koronavírusové obmedzenia. Francúzska polícia teraz v súvislosti s podnikom vyšetruje 12 ľudí vrátane šiestich prevádzkovateľov a šiestich zamestnancov.

KORONAVÍRUS Ľudia už toho majú po krk: Protesty proti pandemickým opatreniam

"Išlo o byt so štyrmi podlažiami a vnútorným výťahom, s priestormi pre hry aj servírovanie jedla a nápojov a s izbami," uviedol policajný komisár Stéphane Piallat, ktorý vedie vyšetrovanie. Zákazníkom, medzi ktorými boli predovšetkým hráči pokeru, mladé ženy ponúkali masáže. Byt sa nachádza na parížskej avenue Foch, ktorá ide z námestia Charlesa de Gaulla a je jednou z najprestížnejších adries francúzskej metropoly.

KORONAVÍRUS Polícia neverila vlastným
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Vyšetrovanie sa začalo už na jeseň minulého roka, keď bolo otvorené iné kasíno v departemente Val-de-Marne v parížskej aglomerácii. Skupina ľudí, ktorá za herňou stála, ale potom podľa denníka Le Figaro prišla s ešte ambicióznejším plánom a prenajala si vyššie popísaný luxusný byt priamo v Paríži. 

Viac o téme: BytKasínoParížKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu