Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladík (25) vytratil peniaze z vrecka, rozfúkalo mu ich po centre Prahy: VIDEO Zasiahla šťastná náhoda!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Mestská polícia Praha)

PRAHA - Prísť nechtiac o peniaze nie je nič príjemné. Najmä, ak si ich vyberiete z bankomatu, dáte do vrecka a potom zistíte, že ste prišli o všetku hotovosť. V tom momente človeka väčšinou zachváti panika a urputne začne hľadať, kam sa mohli stratiť. Nie vždy má takýto príbeh šťastný koniec. O to viac bol asi potešený cudzinec, ktorého peniaze rozfúkalo po centre Prahy.

Muž si naložil plný vozík tovaru za stovky eur: VIDEO Ako to, že takto zdúchol bez platenia?

"Keď hliadka strážnikov prechádzala námestím Franza Kafku, všimla si bankovky poletujúce po vozovke. Informáciu o náleze hotovosti vo výške 1 600 korún (cca 60 eur - pozn. red.) strážnici ihneď odovzdali na operačné stredisko a chvíľu zostali na mieste, keby sa k peniazom niekto prihlásil," opísala udalosť, ktorá sa odohrala v nedeľu popoludní, mestská polícia v Prahe na svojej webovej stránke.

Mladík (25) stratil peniaze, ktoré rozfúkalo po centre mesta: Zasiahla šťastná náhoda (Zdroj: Mestská polícia Praha)

Po približne troch minútach zbadali strážnici mladíka, ktorý vyzeral, že niečo hľadá. Hliadka ho oslovila a dozvedela sa od neho, že stratil peniaze, ktoré mu pravdepodobne vypadli z vrecka, keď si vyberal mobil. 

Mladík (25) vytratil peniaze
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Mestská polícia Praha)

Komunikácia prebiehala v angličtine, keďže mladík bol cudzinec, ktorý bol v Prahe kvôli lekárskemu zákroku a na druhý deň sa vracal späť do Nórska. Strážnikom kvôli identifikácii opísal, o aké bankovky išlo, z akého bankomatu ich vybral a doložil aj výpis z internetbankingu. Na základe týchto dôkazov hliadka dospela k záveru, že ide o majiteľa a hotovosť mu vrátila.

Viac o téme: PeniazeMestská políciaBankomatPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu