Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Partia mladíkov zmlátila dvoch bratov v metre: VIDEO Dôvod? Odmietli si kľaknúť a odprosiť!

Štvorica podozrivých Zobraziť galériu (2)
Štvorica podozrivých (Zdroj: Polícia ČR)

PRAHA - Česká polícia pátrala po štvorici útočníkov, ktorí podľa nej bezdôvodne napadli v marci v stanici pražského metra dvoch mladíkov. Po útoku päsťami a kopancami z miesta utiekli. Dvaja z nich sa po nedeľnej medializácii prípadu prihlásili, zároveň polícia získala informácie o totožnosti aj ďalších výrastkov.

Muž v Prahe mal masturbovať na verejnosti: VIDEO Prekvapivý dôvod obnažovania pohlavného údu

"Išlo o mužov vo veku 15 až 20 rokov, ktorí mali svetlú pleť a pravdepodobne boli pod vplyvom alkoholu alebo drog," uviedol v nedeľu policajný hovorca Jan Daněk. 

Partia mladíkov zmlátila dvoch bratov v metre: Dôvod? Odmietli si kľaknúť a odprosiť! (Zdroj: Polícia ČR)

Udalosť sa stala 24. marca okolo 19.00 h v stanici pražského metra Budějovická. Štvorica podľa kriminalistov bezdôvodne napadla dvoch bratov, jeden z nich mal ešte len 14 rokov. "Na záberoch z kamier je vidieť, že poškodení prešli okolo skupinky mladíkov, bez toho aby si ich akokoľvek všímali. Napriek tomu si ich táto skupinka útočníkov vybrala a vydala sa za nimi. Po pár metroch ich dostihli a chceli po nich, aby si mladíci kľakli a odprosili ich. To bratia odmietli a nasledoval útok v podobe bitia päsťami a kopancami. Potom útočníci z miesta utiekli," opísal napadnutie hovorca.

Napadnutí bratia
Zobraziť galériu (2)
Napadnutí bratia  (Zdroj: Polícia ČR)

Prípad kriminalisti preverujú pre podozrenie zo spáchania trestného činu výtržníctva, za čo hrozí až dvojročný pobyt za mrežami. 

Viac o téme: MetroPátraniePolícia Praha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu