Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Krvavý útok v autobuse: VIDEO Muž 30-krát bodol expriateľku, pozrite sa na správanie pasažierov!

(Zdroj: YouTube/ El Universal)

SINALOA - Byť hrdinom je naozaj ťažký chlebík, obzvlášť v oblasti, kde sa ľudia boja o vlastné ženy. Zábery z bezpečnostnej kamery zachytili, ako cestujúci, vrátane šoféra, okamžite vybehli z autobusu po tom, čo v jeho zadnej časti došlo k útoku. Aj keď obeť hystericky kričala, nikto jej nepomohol. Mladá žena nakoniec mala šťastie v nešťastí.

Krvavý masaker v Británii: Muž dobodal na smrť expartnerku (†28)! Toto bol dôvod

Tridsaťtriročná obeť z Tenerife opakovane kričala, keď ju 15. februára znova a znova bodal jej expriateľ v autobuse v meste Culiacan v mexickom štáte Sinaloa. Zábery zvnútra vozidla ukazujú, ako sa okamžite po začatí útoku, všetci pasažieri hrnú k dverám a snažia sa vystúpiť.

Je pozoruhodné, že žena napriek tomu, že bola bodnutá viac ako 30-krát, prežila, pretože mala veľmi hrubú zimnú bundu, ktorá zabránila tomu, aby nôž zasiahol niektorý z jej životne dôležitých orgánov. Počas útoku však utrpela vážne poranenie rúk a dlaní.

Cestujúci sa vrátili na pomoc obeti až potom, čo sa jej bývalý priateľ pokúsil o útek. Podarilo sa im ho zadržať do príchodu polície. Podľa správ miestnych médií sa potom pokúsil zabiť, čo sa mu však nepodarilo a neskôr mu bola poskytnutá lekárska pomoc.

Generálna prokuratúra v štáte Sinaloa nariadila väzobné stíhanie muža pre obvinenie z pokusu o vraždu. Pokus o zabitie ženy je súčasťou rastúceho trendu vrážd žien v Mexiku, ktorý sa podľa mexického generálneho prokurátora Alejandra Gertza Manera zvýšil za posledných päť rokov o 137 percent. Upozornil portál thesun.co.uk.

Viac o téme: Autobusútok Mexiko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu