Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rumunský minister spôsobil senzáciu pri očkovaní proti KORONAVÍRUSU: VIDEO Jeho košeľa je hitom!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: YouTube/B1)

BUKUREŠŤ - Rumunský minister školstva Sorin Cîmpeanu (52) podstúpil v stredu dobrovoľnú vakcináciu proti covidu-19. Na tom by nebolo nič zvláštne, aj v mnohých iných krajinách sa už dalo zaočkovať mnoho politikov, no tento predsa len vzbudil celosvetovú pozornosť. A nebolo to preto, že by mal také vyšportované telo, ako niektorí jeho kolegovia, ale kvôli košeli, ktorú mal na sebe. Predtým, ako mu sestrička pichla injekciu do ramena, si Cîmpeanu odopol časť rukáva a nemusel sa teda vôbec vyzliekať. Jeho vychytávka rozhodne zaujala.

Hrozivá predpoveď nemeckého vedca: Najhoršie mesiace pandémie KORONAVÍRUSU ešte len prídu

Minister školstva vysvetlil, že túto košeľu si zaobstaral už pred istým časom a že ju na sebe nemal po prvýkrát. Portál libertatea.ro uviedol, že Sorin Cîmpeanu absolvoval nedávno niekoľko ďalších očkovaní, a to kvôli návštevám iných štátov. 

Rumunský minister spôsobil senzáciu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/Digi24HD)

Cîmpeanu sa podľa vlastných slov zúčastnil kampane pre Radu bezpečnosti OSN, počas ktorej zavítal do 70 rôznych krajín, z ktorých niektoré si vyžadovali špeciálne očkovanie pre svoje oblasti. Dodal, že z tohto hľadiska je jedným z tých najpripravenejších, čo sa očkovania týka.

Treba uznať, že rukáv košele s odnímateľnou časťou upevnenou suchým zipsom je naozaj čosi, čo nemá len tak hocikto. Takéto niečo pravdepodobne ešte nevideli ani rumunskí zdravotníci vo vojenskej nemocnici, kde ministrovi školstva vakcínu proti koronavírusu podali. 

Pozornosti si vyslúžili aj iní politici

Pokým Sorin Cîmpeanu zaujal netradičnou úpravou odevu, iní vrcholní politici svojím telom. Internetom sa napríklad šíri fotografia gréckeho premiéra Kyriakosa Mitsotakisa (52), ktorý po rozopnutí košele kvôli druhej dávke vakcíny odhalil v pondelok svoju hruď.

Kyriakos Mitsotakis
Zobraziť galériu (4)
Kyriakos Mitsotakis  (Zdroj: SITA/Yannis Kolesidis/Pool via AP)

Ako sa počas očkovania ukázalo, za svoju telesnú kondíciu sa rozhodne nemusia hanbiť ani napríklad rumunský prezident Klaus Iohannis (61) či chorvátsky minister financií Zdravko Marić (43), ktorý ohúril svojimi svalmi.

Zdravko Marić
Zobraziť galériu (4)
Zdravko Marić  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: VakcínaRumunskoKoronavírusCovid-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu