Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nezákonný KORONAŽÚR ukončila až polícia! Dievčatá opísali, čo sa dialo v klube

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PRAHA – V pražskom nočnom klube to žilo aj napriek zákazu zavedenému z dôvodu pandémie nového koronavírusu. Z noci na sobotu sa v tajne otvorenom podniku bavilo minimálne sto hostí. Nezákonný večierok ukončila polícia a desiatky ľudí skončili v putách. Čo sa dialo vo vnútri, opísali dve dievčatá.

Český denník Blesk získal svedectvo jednej z účastníčok nepovoleného večierku v centre Prahy. Podľa jej slov však nebol jediný. V českej metropole sa ich vraj konalo viac. „Vedeli sme o tom asi mesiac. Ale nechcem to špecifikovať,“ povedala na mieste mladá Francúzska, ktorá je v Česku na výmennom študijnom pobyte. „Na večierky chodím v Prahe už asi dva týždne,“ doplnila krátko po tom, ako bola vyvedená z klubu. Dievčina následne odišla taxíkom.

KORONAVÍRUS Opatrenia zavesili na klinec a išli sa baviť: Nelegálnu párty uprostred ukončili policajti!

„Nikto nemal rúško. Je to nelegálny večierok, tak tam predsa nebudeme nosiť rúško. Ja som covid už prekonala, takže sa nebojím,“ povedalo denníku ďalšie dievča. „Jasné, alkohol tam tiekol prúdom. Je možné, že tam boli aj drogy, ale to sa ma netýka,“ spomenula. Dievčina však odmietla prezradiť svoje meno, pretože očakáva, že sa budú konať aj ďalšie akcie, na ktoré by ju už nemuseli pustiť, ak by sa prezentovala menom. „Nebláznite. Ja vám poviem meno a oni ma už nabudúce na večierok nepustia.“

Zásah mužov zákona na nezákonnej akcii trval niekoľko hodín. Dovnútra sa dostali pomocou baranidla.

Viac o téme: ČeskoPolíciaVečierokCovid-19Koronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu