Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rodine po údere KORONAVÍRUSU ostali oči pre plač: FOTO Takmer všetci ochoreli a... smutný koniec!

Rodina Aguirreová Zobraziť galériu (3)
Rodina Aguirreová (Zdroj: FB/Tamales y Tacos Puebla)

WASHINGTON – Pandémia nového koronavírusu tvrdo zasiahla rodinu Aguirreovú. Nielenže viacerí členovia ochoreli na covid-19, vírus Ricardovi Aguirreovi pochoval aj dobre rozbehnutý biznis.

Ricardo Aguirre (42) aj so svojou rodinou prišiel do americkej Arizony s jasným cieľom - gastro biznis. Aguirre v priebehu desiatich rokov založil a rozbehol reštauráciu. Bol to splnený americký sen.

Vyliečený taxikár Robert opísal azda najhrozivejší zážitok v živote: Vedľa neho umrel pacient s koronavírusom

Pandémia koronavírusu však všetko zmenila a rodina v marci prišla o zisky. Podnik Aguirreovcov ostal zatvorený. Hoci Aguirreovci dodržiavali všetky preventívne opatrenia, aby sa predišlo šíreniu covidu-19, napriek tomu sa viacerí z nich infikovali.

Stanica CNN uvádza, že postupne ochoreli Ricardo a jeho manželka, dvaja z troch ich synov, tiež Ricardovi rodičia, ktorí skončili v nemocnici. Bohužiaľ, mužov otec (67) nákaze podľahol. „Bolo to veľmi náročné. Štyridsaťdva rokov som stál po jeho boku, všetko sme robili spolu,“ žiali Ricardo. Jeho matka ešte stále nevyhrala boj s koronavírusovou infekciou.

Ricardo so svojím otcom Jesúsom
Zobraziť galériu (3)
Ricardo so svojím otcom Jesúsom  (Zdroj: FB/Tamales y Tacos Puebla)

Keďže rodina nemá zdravotné poistenie, ktoré je v Británii nepovinné, za nemocničnú starostlivosť a hospitalizáciu jej vznikol obrovský dlh. Ide takmer o milión dolárov. Ricardo, ktorému manželka na budúci mesiac privedie na svet ďalšie dieťa, preto zavažuje novú prácu. Uvažuje, že sa zamestná ako vodič nákladného vozidla, a teda na istý čas bude musieť opustiť svoju rodinu. „Pripravovali sme sa na príchod ďalšieho dieťaťa, lebo sme cítili, že sme finančne zabezpečení a emocionálne pripravení postarať sa o ďalšieho človeka,“ povedal Ricardo. „Teraz, keď sa deje toto všetko, iba prosím Boha o silu, aby som prežil ďalší deň. Len o to prosím,“ dodal.

Viac o téme: RodinaCovid-19Koronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu