Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rozmyslela si samovraždu: Vlak ju aj tak zabil, keď telefonovala s rodinou

Liannu problémy doviedli až na koľajisko, kde chcela spáchať samovraždu. Zobraziť galériu (2)
Liannu problémy doviedli až na koľajisko, kde chcela spáchať samovraždu. (Zdroj: Zdroj Facebook)

CARDIFF - Matka troch detí riešila svoj strach zo straty zamestnania veľmi tragickým spôsobom. Rozhodla sa, že sa nechá zraziť vlakom. Ešte predtým chcela telefonicky kontaktovať rodinu, či ju neodhovorí od svojho činu. Tak teda chcela vykročiť z koľají. Lenže práve v tom momente sa na ňu vlak vyrútil a zrazil ju. Jej smrti tak boli svedkovia jej najbližší.

Lianne Mathersová bola matka troch detí a pracovala ako policajtka. Istý čas mala nejaké problémy a bála sa, že o svoju milovanú prácu príde. Pristihli ju totiž, ako šoférovala pod vplyvom alkoholu. Neminula ju pokuta a zákaz jazdiť na 20 mesiacov.

Jej problémy sa stupňovali, tak sa jedného dňa rozhodla, že z práce nepôjde domov, ale išla ńa koľajisko. Čakala na vlak, ktorý spečatí jej osud. Ešte sa chcela rozlúčiť s rodinou, tak vytočila číslo svojej matky, píše britský The Sun.

Jej sestra Heather Holsgroveová uviedla: "Lianne volala mame a bola na reproduktore. Mama chcela, aby ju počul otec. Plakala a povedala: viete, aké to je, keď nechcete byť tu?"

I keď sa rodine podarilo ju presvedčiť, aby sa vrátila naspäť k deťom, vlak ju napokon aj tak zrazil.

Lianne bola krásna žena.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Strojvodca Andrew Lee, ktorý viedol vlak, ktorý sa vyrútil na Lianne k tomu povedal: "Náhle som videl postavu predo mnou. Myslel som, že to bol mladý človek s batohom. Pozerali sme sa priamo na seba, keď prišiel náraz. Snažil som sa zastaviť, ale nešlo to a vlak sa zastavil až niekoľko stoviek metrov potom," povedal Lee.

Rodina celú udalosť počula cez telefón - prichádzajúci vlak a potom hrozivé ticho. Vyšetrovateľ tragédie Dilwyn Lewis uviedol: "Myslím, že kontakt s jej mamou spôsobil to, že si to rozmyslela a snažila sa dostať späť na nástupište." Rodina Lianne je z jej nečakanej smrti úplne na dne.

Jej priateľ Geraint Higgins povedal: "Lianne bola nádherná žena, ktorá bola veľmi starostlivá. Bola tou najoddanejšou matkou, ktorú som kedy videl. Posledná správa, ktorú som jej napísal, bola, ako veľmi ju milujem. Verím, že alkohol a stavy úzkosti ju zaviedli na vlakovej koľaje, ale nezamýšľala ukončiť svoj život." Higgins je sám policajt a denníku prezradil, že Lianne nastúpila do zboru v roku 2006.

Viac o téme: MatkaVlakSamovraždaPolicajtkaLianne Mathersová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu